< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Az ATV-ben jelentette be az NVI az MSZP népszavazásának bukását))) L’ATV a été annoncé par la chute NVI du référendum du Parti socialiste

| Mobile | RSS

Az ATV-ben jelentette be az NVI az MSZP népszavazásának bukását))) L’ATV a été annoncé par la chute NVI du référendum du Parti socialiste

2016. július 28. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Az ATV-ben jelentette be az NVI az MSZP népszavazásának bukását

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A Nemzeti Választási Iroda elnökhelyettese az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be, hogy nem lesz meg az állami földek privatizációjával kapcsolatos népszavazáshoz szükséges 200 ezer hiteles aláírás, vagyis nem lehet majd referendumot kiírni a kérdésben.
Lejátszás

Dr. Gáva Krisztián arról számolt be a műsorban, hogy

az ívek csaknem 96 százalékos feldolgozottsága mellett 173.341 érvényes és 42.859 érvénytelen aláírást találtak,

és hátra van még nagyjából 10 ezer szignó ellenőrzése. De ha azok mind érvényesek is lennének, akkor sem jönne össze a törvényben megkövetelt 200 ezres szám.

Az elnökhelyettes elmondta: a héten már 100 százalékos lesz a feldolgozottság, és az érvénytelen aláírásokat újra ellenőrzik. A szakember arról is beszélt, hogy már tegnap minden kért dokumentumot nyilvánosságra hoztak az aláírások ellenőrzésével kapcsolatban. Gáva szerint az ellenőrök kezében is ezek az útmutatások vannak, de gyakorlott ellenőrökről van szó, hamar felfogták, hogy mit kell csinálni, ugyanis a dokumentum egyértelműen részletezi, mikor érvényes vagy érvénytelen egy aláírás.

Az elnökhelyettes kijelentette: ezek a dokumentumok sosem voltak titkosak, de mivel ez egy belső szabályzat, ezért nem adták oda azonnal a szocialistáknak. Az NVI elnökhelyettese azt is hangsúlyozta, hogy annak tartalmát csak az érti igazán, aki tudja, hogyan működik az ellenőrző szoftver.

Azért hozták mégis nyilvánosságra a dokumentumokat, mert a sajtóban olyan állítások jelentek meg, amelyek az iroda függetlenségét veszélyeztették.

Gőgös Zoltán, a szocialisták alelnöke és a párt témafelelőse telefonon reagált Gáva Krisztián szavaira. Mint mondta, nem értenek egyet az NVI számolási metódusával, szerintük igenis megvan a 200 ezer érvényes aláírás és mindenképpen megóvják az iroda döntését. A politikus úgy véli,

a Fidesz eldöntötte, hogy földügyben nem lesz népszavazás,

ezért az NVI munkatársainak úgy kell összesíteni az íveket, hogy a referendum meghiúsuljon. Szerinte „fura és gyanús”, hogy 200 ezer aláírásból minden negyedik érvénytelen.

forrás:atv.hu

L’ATV a été annoncé par la chute NVI du référendum du Parti socialiste

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

L’élection Bureau vice-président national de l’émission du Straight Talk ATV a été annoncé qu’il y aura un référendum tenu 200 mille signatures certifiées liées à la privatisation des terres publiques, ce n’est pas possible alors écrire la question du référendum.
jouer

Dr. Chris Gava a rapporté le spectacle qui

les arcs à près de 96 pour cent ont été traitées et 42 859 173 341 signatures valides ont été jugés nuls,

et le reste est encore contrôle environ 10 000 signatures. Mais si elles étaient toutes encore applicables, il ne serait pas 200 mille numéros requis par la loi.

Le vice-président a déclaré cette semaine, il sera de 100 pour cent de la transformation et re-vérifié pour les signatures non valides. L’expert a également parlé hier avait été rendue publique tous les documents demandés dans le cadre de la vérification des signatures. Gava part, selon les vérificateurs, ce sont des lignes directrices, mais les inspecteurs expérimentés sont concernés, nous avons rapidement réalisé ce qu’il faut faire, que le document détaillant clairement quand une signature est valide ou invalide.

Le vice-président a déclaré que ces documents ont jamais été un secret, mais parce qu’il est un règlement intérieur, donc il n’y avait pas immédiatement socialistes. Le vice-ministre NVI a également souligné que le contenu comprend vraiment, qui sait comment faire fonctionner le logiciel de contrôle.

Il a été néanmoins publié des documents, comme le prétend la presse ont vu le jour qui menaçait l’indépendance du bureau.

Zoltan Gogos, vice-président des socialistes et la partie responsable de l’objet répondu par téléphone Gava Chris mots. Comme il n’a pas d’accord avec la méthode de calcul de NVI, ils pensent de même avoir les 200 mille signatures valides et tous les moyens de protéger la décision du bureau. Le politicien croit

Fidesz a décidé qu’il n’y aura pas de référendum sur le cas des terres,

NVI est pourquoi le personnel des feuilles doit être agrégées à un référendum à tort. Selon lui, «étrange et suspect” à 200.000 aláírásból tous les quatre invalides.

Source: atv.hu

Leave a Reply 763 megnézve, 1 alkalommal mai nap |