< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Bejött a Fidesznek a migránsos kampány, egyre népszerűbbek))) Eles vieram para a campanha migránsos Fidesz está se tornando mais popular

| Mobile | RSS

Bejött a Fidesznek a migránsos kampány, egyre népszerűbbek))) Eles vieram para a campanha migránsos Fidesz está se tornando mais popular

2016. július 28. | hozzászólás | Közélet

Bejött a Fidesznek a migránsos kampány, egyre népszerűbbek

fecsegő szimbolum
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Három százalékkal, 31 százalékra nőtt a Fidesz támogatottsága júniushoz képest a teljes felnőtt lakosság körében – derül ki a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásából, amelynek eredményét szerdán közölték.

A Jobbik júniushoz képest egy százalékpontot rontva 12 százalékon áll. A baloldali pártokat – MSZP, DK, Együtt, PM – összesen a megkérdezettek 17 százaléka támogatja.

A szocialisták támogatottsága júniushoz képest nőtt két százalékkal, jelenleg 10 százalék, ugyanakkor a DK támogatottsága ezzel azonos arányban csökkent, 5 százalék.

A Nézőpont Intézet közleménye szerint mindez az MSZP tisztújítása miatti egyszeri hatásnak is betudható, hiszen a baloldali pártok együttes támogatottsága nem változott.

Az LMP tábora 5 százalék, az Együtt és a PM pedig változatlanul 1-1 százalékon áll.

Ilyen támogatottsági adatok mellett a legvalószínűbb listás eredmény: Fidesz-KDNP 44, Jobbik 21, MSZP 12, DK 8, LMP 7, Együtt 2, PM 1 százalék.

“Mindez aligha független a bevándorlás és a terrorizmus közti egyre világosabb összefüggéstől, mely Orbán Viktor miniszterelnököt igazolja” – áll a Nézőpont Intézet közleményében.

A telefonos közvélemény-kutatás július 15-e és 17-e között készült 1000 ember megkérdezésével. A minta reprezentatív a 18 évesnél idősebb lakosságra nem, kor, régió, településtípus és iskolai végzettség szerint. A maximális mintavételi hiba 3,2 százalék.

forrás:propeller.hu

Eles vieram para a campanha migránsos Fidesz está se tornando mais popular

 batendo o símbolo
www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

Três por cento de aumento de 31 por cento em relação a junho, o apoio Fidesz entre a população adulta total – de acordo com uma recente sondagem Ponto de Vista prospecção Institute, cujo resultado foi comunicado na quarta-feira.

Jobbik está erodindo de um ponto percentual para 12 por cento em relação a junho. Os partidos de esquerda – Partido Socialista, DK, Juntos, PM – total de 17 por cento dos inquiridos apoiaram.

Os socialistas apoiam um aumento de dois por cento em relação a junho, é atualmente de 10 por cento, enquanto o apoio para a SE com a mesma proporção caiu 5 por cento.

Comunicação do Instituto Perspectiva, de acordo com o MSZP todas as inovações respeito devido pode ser atribuída a efeitos pontuais, uma vez que o apoio combinado dos partidos de esquerda não mudou.

LMP Camp 5 por cento, e PM em conjunto e, invariavelmente consiste de 1-1 por cento.

Nestas dados de eficácia apoiaram o resultado mais provável lista: Fidesz 44, Jobbik 21, HSP 12, DK 8, 7, LMP, juntamente 14:00 1 por cento.

“É cada vez mais claro é quase independente de uma ligação entre imigração e terrorismo, que justifica o primeiro-ministro Viktor Orbán de” – é o Instituto Ponto de vista da comunicação.

A pesquisa telefônica foi feita 15 de Julho a 17 de entre 1.000 pessoas foram entrevistadas. A amostra é representativa da população de 18 anos de idade, por sexo, idade, região, tipo de liquidação e realização educacional. O erro de amostragem máxima de 3,2 por cento.

Fonte: propeller.hu

Leave a Reply 765 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: