< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Gazdátlanul Gyanús csomagot találtak Ferihegyen))) sin reclamar paquete sospechoso encontrado en Ferihegy

| Mobile | RSS

Gazdátlanul Gyanús csomagot találtak Ferihegyen))) sin reclamar paquete sospechoso encontrado en Ferihegy

2016. július 28. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Gazdátlanul
Gyanús csomagot találtak Ferihegyen

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Tűzszerészek vizsgáltak egy gazdátlanul hagyott csomagot a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren Budapesten – értesült a helyszínen tartózkodó munkatársunk egy rendőrtől. A légikikötőben várakozó utasokat se ki, se be nem engedték egészen körülbelül délután háromnegyed háromig.

A repülőtér üzemeltetője, a Budapest Airport nem tudta megerősíteni információinkat, de utóbbi részéről annyit elmondtak: naponta több hasonló eset is történik, legtöbbször egy-egy feledékeny utas hagyja el a poggyászát.

Az ORFK az MNO-val email-ben közölte: a rendőrségre 2016. július 27-én 13 óra 48 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér érkező tranzitjának csomagszalagjainál két gazdátlan csomagot találtak. A rendőrség tűzszerészei a csomagokat átvizsgálták, azokban robbanóanyagot, robbantásra alkalmas eszközt ugyanakkor nem találtak. A táskákban ruhaneműk és személyes tárgyak voltak.

forrás:mno.hu

sin reclamar
paquete sospechoso encontrado en Ferihegy

 castañeteo el símbolo

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

brigada de explosivos investigó un paquete no se corrige en el aeropuerto internacional Liszt Ferenc de Budapest – ha aprendido colega estancia en la escena de un oficial de policía. Los pasajeros que esperan en el puerto de aire o en la tarde no dejaron hasta alrededor de un cuarto a tres.

El operador del aeropuerto El aeropuerto de Budapest no pudo confirmar nuestra información, pero la última parte que ha dicho, todos los días un incidente similar ocurre, por lo general a los pasajeros olvidadizos dejan el equipaje.

La Policía Nacional de operadores de telefonía móvil con el correo electrónico, dijo: la estación de policía el 27 de julio de 2016, fue encontrado 13 horas 48 minutos han sido reportados durante ese tránsito de llegar a las dos de paquete no reclamado Budapest Liszt Ferenc Aeropuerto Internacional csomagszalagjainál. Los paquetes de brigada de explosivos de la policía fueron inspeccionados y los explosivos detonan, sin embargo, no encontraron un dispositivo adecuado. Las bolsas fueron ropa y artículos personales.

Fuente: mno.hu

Leave a Reply 612 megnézve, 1 alkalommal mai nap |