< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Beégett a Fidesz: megtaláltuk a bíróság előtt letagadott közleményüket, melyben Juhász Pétert gyalázták))) Fidesz queimadas: encontrado em tribunal negou suas publicações em que Pedro Juhász injuriado

| Mobile | RSS

Beégett a Fidesz: megtaláltuk a bíróság előtt letagadott közleményüket, melyben Juhász Pétert gyalázták))) Fidesz queimadas: encontrado em tribunal negou suas publicações em que Pedro Juhász injuriado

2016. július 29. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Beégett a Fidesz: megtaláltuk a bíróság előtt letagadott közleményüket, melyben Juhász Pétert gyalázták

Máig elérhető a Fidesz honlapján az a 2014. októberi közlemény, amelyben a párt azt állította: Juhász Péter, az Együtt belvárosi polgármesterjelöltje „a biztonsági kamerák felvételei szerint dülöngélve, nyilvánvalóan alkoholos vagy drogos állapotban” plakátokat rongált. Ez azért lényeges, mert Juhász személyiségi jogi pert indított a Fidesz ellen, csakhogy a tárgyaláson a kormánypártot képviselő ügyvéd azt állította: nem a Fidesztől származik a közlemény, amelyet az MTI, majd a távirati iroda nyomán több orgánum átvett.

Ők ugyanis nem találják a saját nyilvántartásukban, azaz visszaélhettek a párt nevével. Ez az állami hírügynökségről nehezen feltételezhető.

Ám mivel több mint másfél év távlatából a távirati iroda sem tudta megmondani, milyen címről érkezett a közlemény, felperesként most Juhásznak kellene bizonyítania, hogy a Fidesz küldte.

Ha valami rejtélyes okból eltűnne a Fidesz oldaláról a közlemény, íme a képernyőmentés
Ha valami rejtélyes okból eltűnne a Fidesz oldaláról a közlemény, íme a képernyőmentés
fidesz.hu

Mint tegnap megírtuk, Juhász azt a megoldást választotta, hogy keresetét kiterjeszti az MTI-re (pontosabban annak jogutódjára, a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt.-re). Hátha a hírügynökség így megerősíti, hogy a megszokott rendje szerint tette közzé a közleményt.

Ezt támasztja alá, hogy a Fidesz eddig nem tiltakozott a közlemény kiadása ellen, és az is, hogy a kormánypárt ügyvédei a tárgyaláson is elfogadhatónak találták annak szövegét, mondván, az valójában vélemény.

Még egyértelműbb bizonyíték, hogy a Fidesz honlapja máig őrzi a közleményt.

forrás:nol.hu

Fidesz queimadas: encontrado em tribunal negou suas publicações em que Pedro Juhász injuriado

Até à data website Fidesz disponível do lançamento em outubro de 2014, no qual a parte alegou Péter Juhász, Juntos para centro da cidade prefeito candidato da “balançando uma câmera de segurança gravações, de acordo viciado aparentemente alcoólica ou de drogas é” cartazes foram danificados Isto é importante porque Juhász privacidade. ele entrou com uma ação contra o Fidesz, apenas que o advogado de defesa que representa o partido do governo afirmaram não notar vem do Fidesz, que recebeu MTI e telégrafo na esteira da múltipla de órgãos.

Eles não podem encontrar os seus próprios registros, isto é visszaélhettek o nome do partido. É difícil assumir a agência de notícias Estado.

Mas como os anos mais de um ano e meio após o telégrafo não poderia dizer o endereço recebido a notificação, os candidatos devem provar, assim como pastor, foi enviado para Fidesz.
Se Fidesz desaparecia misteriosamente do lado da libertação, aqui estão as imagens
Se Fidesz desaparecia misteriosamente do lado da libertação, aqui estão as imagens
fidesz.hu

Como escrevemos ontem, pastor optou por uma solução que se estende a ação de MTI (mais precisamente, o seu sucessor, o Danúbio mídia sem fins lucrativos Zrt de distância). Haha por isso a agência de notícias confirma que publicou um aviso na ordem habitual.

Isto é evidenciado pelo fato de que Fidesz não se tenha oposto à emissão do Aviso e ao fato de que os advogados do partido no poder na audiência considerada aceitável para o texto, dizendo que é realmente opinião.

prova ainda mais claro que o Fidesz ainda preserva seu site o anúncio.

Fonte: nol.hu

 

Leave a Reply 853 megnézve, 1 alkalommal mai nap |