< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kéztartása buktathatta le a titkos rendbe tartozó Merkelt a TV2 szerint))) Merkel buktathatta down hand position of the secret order, according to TV2

| Mobile | RSS

Kéztartása buktathatta le a titkos rendbe tartozó Merkelt a TV2 szerint))) Merkel buktathatta down hand position of the secret order, according to TV2

2016. július 29. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kéztartása buktathatta le a titkos rendbe tartozó Merkelt a TV2 szerint

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Újabb elképesztő anyaggal állt elő az Andy Vajna kormánybiztos tulajdonában álló TV2: a Tények Extrában arról számoltak be, hogy egy elmélet szerint Angela Merkel német kancellár és Theresa May brit kormányfő is az illuminátus rend tagja, amely világuralomra tör.

Merkel és May jellegzetes kéztartása árulkodik arról, hogy az illuminátus rend tagjai – idézte a legmerészebb összeesküvés-elméletet a TV2 műsora.

A beszámoló szerint a két politikus ugyanis gyakran egy piramist formál a kezével, az elmélet szerint pedig ezzel üzenik, hogy az új világrend megalapításán dolgoznak.
© tv2.hu

A műsorban megszólalt a Hihetetlen magazin szerkesztője, aki szerint ha két illuminátus találkozik, akkor már a kézfogásukról tudják, hogy a másik szintén a rend tagja.

Ez az a lap egyébként, amely az Index szerint a legújabb számában Kísértetek a migránsok ellen címmel közölt cikket, amelyben arról értekeznek, hogy a menekültekből nemcsak a józanul gondolkodó európai emberek többségének van ebből elege, hanem egyes túlvilági entitások sem túlzottan toleránsak velük szemben.

Merkel és May kéztartásáról a Tények Extra egy protokollszakértőt is idézett, aki szerint ez a mozdulat egy tanult szokás, nem egy titkos társasághoz való tartozást jelez.

forrás:hvg.hu

Merkel buktathatta down hand position of the secret order, according to TV2

[Caption id = “attachment_76574” align = “alignleft” width = “150”] www.fecsego.eu 1OO countries, on every continent www.fecsego.eu 1OO countries in all continents [/ caption]

www.fecsego.eu international news Good!

came up with another amazing Andy Vajna commissioner owned TV2: Facts about the extras it was reported that according to a theory of German Chancellor Angela Merkel and British Prime Minister Theresa May is also a member of the Illuminati, which breaks world domination.

Merkel and May distinctive hand position reveals that members of the Illuminati – quoted the wildest conspiracy theory TV2 show.

According to the report, the two politicians often because of a pyramid shape with his hands, according to the theory, this is the message that working on the foundation of the new world order.
© tv2.hu

The program spoke of the incredible magazine editor, who said that if the two meet Illuminati, we have been kézfogásukról know that the other is also a member of the order.

This is the page anyway, which is the index according to the latest edition of Ghosts published article title against migrants, in which he reached held that the refugees from not only the sober-minded people in Europe the majority is enough of this, but some otherworldly entities are not excessively tolerant towards them.

Merkel and the Facts May kéztartásáról an Additional Protocol also quoted an expert who indicated that this gesture is a learned habit, not of a secret society affiliation.

Source: hvg.hu

Leave a Reply 886 megnézve, 1 alkalommal mai nap |