< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Ezért volt hangrobbanás Szeged környékén))) Así que fue un boom sónico alrededor de Szeged

| Mobile | RSS

Ezért volt hangrobbanás Szeged környékén))) Así que fue un boom sónico alrededor de Szeged

2016. július 31. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Ezért volt hangrobbanás Szeged környékén

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Riasztották a Magyar Honvédség készültségi szolgálatában lévő Gripenjeit szombaton délután, amikor egy Zürichből Hongkongba tartó utasszállító repülőgép nem létesített kapcsolatot a magyar polgári légiforgalmi irányítással.
Ezért volt hangrobbanás Szeged környékén

A Honvédelmi Minisztérium szombaton közölte: a Boeing 777-es típusú gép Ausztria felől fél háromkor lépett be az ország légterébe, a leadott útvonaltervtől ugyan nem tért el, de sem az osztrák, sem a magyar légiforgalmi irányítással nem vette fel a kapcsolatot.

A riasztott Gripenek a hangsebességet átlépve érték el a gépet, emiatt Kecskemét-Makó-Szeged térségében hangrobbanást lehetett hallani. A gépet a honvédség vadászgépei azonosították, majd az országhatár elhagyása után átadták a román irányításnak.

A Flightradar adatai szerint a Thai Airways utasszállító repülőgépének pilótái mulasztották el felvenni a rádiókapcsolatot a HungaroControl irányítóival. A 971-es járatot teljesítő gép 31 ezer láb magasan repült.

fecsego.eu)atv.hu/MTI

Así que fue un boom sónico alrededor de Szeged

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

JEITA Sábado alertado Gripen en la disposición ejército húngaro en el servicio de la tarde, cuando un avión de transporte de pasajeros Zurich a Hong Kong no se conectó el control del tráfico aéreo civil húngara.
Así que fue un boom sónico alrededor de Szeged

El Ministerio de Defensa dijo el sábado que la máquina de tipo Boeing 777 de Austria las dos y media entraron en el espacio aéreo del país, el elenco útvonaltervtől misma no fue diferente, pero ni el control del tráfico aéreo austríaco ni húngaro no se recuperó la conexión.

La alarma Gripen de cruzar la barrera del sonido alcanza el avión, por lo que Mako y Szeged, se escuchó Kecskemét auge región sónica. La máquina se identifica como combatientes del Ejército, y después de salir del país entregado al control de fronteras rumana.

De acuerdo con los datos de los Flightradar Thai Airways pilotos de avión de pasajeros de la falta de recoger un enlace de radio con la HungaroControl de gobierno. La máquina está realizando 971 vuelos y voló 31 mil pies.

fecsego.eu) atv.hu/MTI

Leave a Reply 716 megnézve, 1 alkalommal mai nap |