< Böngészés > Főoldal / Magyar Helsinki Bizottság / Blog article: Megalakult a Baksi igazságok oldala a www.fecsego.eu oldalán))) Baksi side of the formation of the truths www.fecsego.eu side

| Mobile | RSS

Megalakult a Baksi igazságok oldala a www.fecsego.eu oldalán))) Baksi side of the formation of the truths www.fecsego.eu side

 

 

A véleménynyilvánítás megkérdőjelezhetetlen alkotmányos alapjog////// Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A Fecsegőn keresztül való tájékozódás lehetővé teszi, hogy a széles olvasótábor könnyen hozzáférjen, felfogja, megértse a felé küldött információkat

Figyelem! A cikkekhez hozzáfűzött hozzászólások nem a fecsego.eu nézeteit tükrözik! A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik! – a kommenteket nem tudja befolyásolni – azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

A könyveimben, írásaimban megjelenő szereplők, számomra teljesen ismeretlenek, illetve kreáltak! A hasonlóság a véletlen műve!!

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek! oil főszerkesztő
Attention! The articles appended comments do not reflect the views of fecsego.eu! The editorial only news publication by the deals, the comments can not control – they contain the personal views of readers.! Oil Editor

A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás.

A www.fecsego.eu hírportál fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.
oil főszerkesztő

Csak azok írhatnak, akkor vállalják a nevüket és a kommentjeikért a felelősséget.

Főszerkesztő Úr lehetővé tette –a baksi polgárok- kérését- hogy adjon egy lehetőséget a falujuknak a hiteles tájékoztatás céljából.

——————————————–

Baksi egyveleg, avagy a csapda elkészítve…Baksi mix, or the trap prepared …

IMG

 

Baksi egyveleg, avagy a csapda elkészítve…

Kedves Baksiak!

A jellemtelen, szélhámos és bűnbandája be akar csapni benneteket! Ne menjetek el!

A felhívás hiányos. Pl, nincs aláírva, nincs lepecsételve, nincs megjelölve az a személy,(ek) aki illetékes lenne ebben a “hirdetményben”! – mint tudjátok e nélkül nem ér semmit!

Elképesztő, hogy az a szellemi rokkant le meri írni: azt az összeget, ami hamis. Nektek 200 ezer forint jár vissza + a kamat, kamatostól. Ne egyezzetek bele a csapdában leírtakban.

Az Európai Unió a csatornázási önrész 95 % általa s a fennmaradt 5%-ot Orbán kormány fizette ki a lakosok részére! Ergo: Ennek utána járt Hegedűs Lórántné Jobbikos országgyűlési képviselő asszony s hamarosan a jegyzőkönyv a szerkesztőség részére meg lesz küldve.

Búza Zsolt ellen több bírósági eljárás van folyamatban. Teljes vagyonosodási kérelmet nyújtunk be ellene.

Még egyszer utoljára: – Ne menjetek el, mivel a csapda nyitott, ne írjatok alá semmit, sem szóban ne szavazzátok meg. Maradjatok némák! Hamarosan vége lesz a baksi polgárok megalázásának, megszégyenítésének!!

 

Ceterum censea:Búza Zsolt takarodj!

A Baksi Vízközmű Társulatnak Búza nem lehetne elnöke, az önkormányzati képviselők , a közalkalmazottak, nem lehetnének tagok.
A Mi pénzünket nem lehet felhasználni semmilyen hite l- az önkormányzat által felvett- kifizetésére. Erről egy magasabb rendű jogszabály rendelkezik.

2016.‎08.‎28.
Oláh István László
Kiemelt Baksi állampolgár

————————————————

A Baksi segédmunkásnak ismét telefonáltak…avagy a Baksi képek
Eljárás van a segédmunkás ellen!

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) nem mert eljárást kezdeményezni az orvosai ellen,pl, Dr Orosz Éva, Dr Papp Ágnes ideg szakfőorvos asszony ellen, aki (k) folyamatosan kezeli(k) súlyos idegbetegségekkel.

A Kisteleki Egészségház ügyvezető igazgatója – Dr.Nagy Z. Zsolt- a panaszt továbbította a MOK- nak, és egyetértett a jogosítványának a bevonásával, mivel akit kezeltek idegbetegségekkel – mondta a főorvos igazgató- pszichiátrián és több alkalommal alkoholelvonó kúrán vett részt, annak bevonják mindenfajta jogosítványát. Ezért átdobta a labdát Dr Kovács Ferenc járási főorvos osztályvezetőnek, aki lekezelte a labdát, vagyis nem intézkedett.

Felkerestük a MOK-t e-mailben és levélben is. Dr Lábadi László főorvost, lepasszolta a laposra rugdosott labdát s a jogásza írt egy levelet – átadták a Csongrád Megyei RFK- nak, aki tovább passzolta egy külső svédcsavarral a Kisteleki Járási Kormány Hivatalnak,- Dr Kiss Zsuzsanna jogász helyettesnek azzal, hogy nem ők a hivatalosak ebben az ügyben. Ám közben kijelentette, hogy az illető személynek 5 éve nincs jogosítványa! Nem mertek, nem akartak intézkedni!

A Járási Kormányhivatal Hivatal egy belső bokarúgással passzolta a labdát a a Kisteleki RFK- nak, aki átadta a Csongrád Megyei RFK Közlekedési Osztályának!
Nagy Tiborné osztályvezető asszonnyal beszélgettünk erről, s a lángos formájú varászkörről és abban megegyeztünk, hogy a jogosítványt azonnal be kell vonni! – s folyamatosan ellenőrizni kell a súlyos idegbetegséggel rendelkező feketemunkást!

A segédmunkás nem létező jogosítványának (!) a bevonását, egyetlen szerv nem merte kezdeményezni…

5 éve lejárt,(!) a segédmunkás jogosítványa s ezt Dr Orosz Éva nem vette figyelembe (!) akinek rögvest el kellett volna vennie a segédmotor-jogosítványát!!! De az Ő jellemtelensége hozzájárult a közlekedési baleset elősegítéséhez. HA VÉLETLEN halálos közlekedési baleset lesz az első számú gyanúsított Dr Orosz Éva.

A segédmunkás- álvállalkozó az óta is, így vezeti a kocsit a súlyos idegbetegségekkel küszködő, aki többször megjárta a pszichiátriát, az alkoholelvonókúrát.

Érdekességként: Az Egészségügyi Államtitkárság is leírta, hogy, aki megjárta az alkoholelvonókúrát, a pszichológiát és súlyos idegbetegségekkel küszködik az nem kaphat semmiféle jogosítványt!- vagyis be kell vonni a jogosítványait!

<strong>Véleményem szerint a felesége ebben az esetben bűntárs! – és az is, aki tud a súlyos betegségeiről és nem jelenti, és az is, aki alkalmazza, autószerelésre, motorszerelésre, mezőgazdasági szerelésre…stb. a Baksi önkormányzat, képviselő-testület….stb-</strong>

<strong>Ha netalán halálos közlekedési balesetet okoz, itt több orvos, intézmény felelni fog a következményekért. </strong>
Meg kell várnunk a halálos közlekedési balesetet?????
2016 augusztus 28

Oláh István László
író-újságíró, tanár MDe

———————————————-

Nem hisznek a Búza Zsoltban, mivel folyamatosan hazudik, félretájékoztatja a Baksi Hírmondóban,- amit cenzúráz – az olvasókat. Ilyen alacsony szintű szellemi felkészültségű ember hogyan irányíthat egy falut.

Belső információ, hogy 2015 óta három jegyzői állást hirdetett meg s egy lélek sem felelt meg az kívánalmainak. A jelentkezők nagyszámú jogi szakvizsgával rendelkeztek.

Az Ő végzettsége felett már csak a béka ugrál s sűrűn potyogtat.

Azt tudta, hogy benyalt Faragó Péter… vigyázzon vele.
Jaksa Zsanettel sem legyen őszinte, mert a szerkesztő Úr nem ismeri. A belső neve TÉGLA, NYALÓS TÉGLA!

Mára már ott tartunk, senki nem jelentkezik jegyzőnek. Ismerik Búza butaságát, a nagyképűségét s hír futótűzként terjed az országban.

A pályázatírója, aki mellesleg – Pálnokiné- Tömörkényi önkormányzat képviselője, az hozta ide a Faragót.

A baksi önkormányzatnál a szarást otthon kell végezni, mert nem engedi a Búza gyerek. Csak, és kizárólag, ha valakinek nagyon kell, azt elengedik haza, vagy az udvari potyogtatóba kell kinyomnia a saját termését. Ha véletlen nem hozott magával WC papírt, akkor annyi! Azért nem lehet szarni a w-én mert büdös lesz! Ennél nagyobb tudományos megfogalmazást még nem hallottam… ez is Búza kölöktől származik. Ennyi! Ezt még ráadásul megfejelték azzal, hogy ki is írták az ajtóra. Letagadni nem lehet, mert lefotózta a belső informátorunk.

A falunapról csak annyit. Ez szégyen, ez nem kulturális esemény. A vállalkozók szép csendben leépültek s mindenkinek terjesztik, hogy ebbe a faluba nem szabad jönni. Itt senki nem vesz 10 dkg cukrot, sült-kolbászt, hurkát s a gyerekek nem ülnek fel a hintára. A vállalkozók -3- farka felvágva hagyták el a falut, ám úgy, hogy vissza sem néztek.

Búza Úr! 5 napja maradt- a Bírósági ítélettől számítva- az eredeti érettségijének az elküldése a szerkesztőségünkben. Ha nem tesz eleget a Bírósági döntésnek, úgy büntető feljelentést teszünk, Ön és a jegyző ellen!!

2016.július 31 lio

Baksi side of the formation of the truths www.fecsego.eu side

The expression is a fundamental constitutional right is unquestionable ////// God bless and protect Hungary www.fecsego.eu international news portal!

The chattering through orientation allows easy access to a wide readership, realize, understand the information sent to

Attention! The articles appended comments do not reflect the views of fecsego.eu! The editors of the only news publication deals! – The comments can not influence – they contain the personal views of readers.

The books, published writings actors, completely unknown to me, and have created! The similarity is a coincidence !!

Please civilized manner, some comments to respect the privacy and reputation! Oil editor
Attention! The articles appended comments do not reflect the views of fecsego.eu! The only news publication by the editorial deals, the comments can not control – they’ll Contain the personal views of readers.! Oil Editor

The website for visitors to services.

The www.fecsego.eu news website reserves the right at any time to cancel, modify or supplement the contents of this website without explanation or notice.
Oil editor

Only they can write, you can assume the names and kommentjeikért responsibility.

Chief Editor of the Lord has allowed Baksi polgárok- earnings to give a chance to their village for the purpose of credible information.

I do not believe in Wheat Zsolt because it is constantly lying, misinformed a Baksi messenger – you censor – the readers. Such a low level of intellectual skill in how people can control a village.

Inside Information that since 2015 had placed in three clerks and one soul he did not comply with the requirements of. The large number of candidates had legal professional examination.

His qualifications above, only the frog jumps and were falling heavily.

He knew that Peter Farago benyalt … take care of him.
Jaksa Zsanett not be honest because the editor does not know the Lord. The internal name of brick, brick licks!

Today, we’re there, no one does a notary. Wheat familiar with stupidity, pomposity and the news spread like wildfire in the country.

Applications writer who, by the way – Pálnokiné- Tömörkény representative government, brought him to the carver.

The municipality Baksi be done at home with the stalks, wheat because it does not allow children. Only and only if you really need someone, canceled home or yard potyogtatóba be kinyomnia own fruit. If by chance you did not bring toilet paper, that’s it! You can not shit in your w-will because I stink! Higher scientific formulation have not heard … it comes from wheat kölöktől. That’s it! Even megfejelték in addition to the fact that it is written on the door. It can not be denied because of photographing the inside informant.

The village is just day. It’s a shame, it is not a cultural event. Entrepreneurs quietly degraded and distributed to everyone that this village should not come. Nobody takes 10 ounces of sugar-fried sausage, sausage and the children do not sit on the swing here. Entrepreneurs -3- tail cut left the village, but so that did not look back.

Wheat Lord! 5 days ago maradt- the court verdict from the original maturity of the számítva- sent to our editorial office. If you do not comply with the court’s decision, we make it a criminal complaint, against you and the clerk !!

Lio 31 2016.július

 

Leave a Reply 1305 megnézve, 1 alkalommal mai nap |