< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Váratlant lépett a kormány – fontos útfejlesztéseket töröltek))) Unexpected dans le gouvernement – une importante amélioration des routes ont été annulées

| Mobile | RSS

Váratlant lépett a kormány – fontos útfejlesztéseket töröltek))) Unexpected dans le gouvernement – une importante amélioration des routes ont été annulées

2016. július 31. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Váratlant lépett a kormány – fontos útfejlesztéseket töröltek

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Több várossal kötött, együttműködési megállapodásba foglalt útfejlesztést törölt a kormány, továbbá elmarad az M7-es és az M1-es autópálya háromsávúsítása is.

A Magyar Közlönyben megjelent határozat visszavonja a kormány július 20-i határozatának azt a részét, amely az M1-es autópálya kétszer három sávra bővítésének előkészítését irányozta elő Budapest és Győr között és ugyan ezt célozta az M7-es autópályával is Budapest és Balatonvilágos között.

A Veszprémmel kötött együttműködési megállapodásból kikerült a 8-as számú főút és a 82-es számú főút összeköttetése, valamint az Aranyosvölgy felett tervezett új völgyhíd megépítése. A Kecskeméttel kötött megállapodásból az 52-es számú főút és az M5-ös autópálya közötti út, valamint a Nagykörút négysávossá bővítése maradt ki.

A szombathelyi megállapodásból a várost elkerülő gyorsforgalmi útszakaszok teljes körű előkészítését törölte a kormány és visszavonta az M43-as autópálya országhatárig történő kiépítéséről szóló korábbi határozatát is.

A kormány visszavonta a központi költségvetésből finanszírozott közúti beruházásokról szóló, a központi költségvetés forrásaira alapozva megvalósítani tervezett közútfejlesztési listát, de ezt részben átfedve, újat készített, amely a mostani határozat mellékletében szerepel.

A hosszú listából kiemelésre érdemes az M0-ás autóút Déli szektor fejlesztése, de a Deák Ferenc mederhíd felszerkezet cseréje nélkül. Az M6-os autópálya Bóly-Ivándárda, országhatár közötti szakasz megépítése, villányi csomóponttal, az M30-as autópálya megépítése Miskolc-Tornyosnémeti között. Az M9 autóút Vasvár és Zalaegerszeg között, viszont csak előkészítési fázisig jut.

Ezek maradnak – előnyben a vasút

Megépül a sokat emlegetett M2-es gyorsforgalmi út Budapest és Vác között, a 86. számú főút Szombathely és Egyházasdaróc közötti szakasza pedig 2×2 sávos lesz. Mogyoród térségében összekötik az M3-as és az M31-es autópályát. Szintén megépül az M8-as autóút Körmend és Rábafüzes (az országhatár) között, de csak 2×1 sávos lesz.

Annak ellenére, hogy a határozat címe közútfejlesztésről szól, vasúti fejlesztések is szép számmal találhatók a listán, Így például a Szombathely-Zalaszentiván vasútvonal korszerűsítése is szerepel azon. A MÁV 9+6 darab 200 férőhelyes motorvonat beszerzésére kap pénzt, továbbá vásárolhat 30 darab 300-600 ülőhelyes, 160 km/h sebességű elővárosi villamos motorvonatot is. A GYSEV 10 villamos-motorvonatot szerezhet be és támogatással építheti ki Sopron-Szombathely-Szentgotthárd között az ETCS2 vonatbefolyásoló rendszert. Napirenden maradt a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér kötöttpályás kapcsolata kialakításának az előkészítése.

Felkerült az új listára több fővárosi fejlesztés ís. Így az M3-as metró vonal infrastruktúra rekonstrukciója 137,5 milliárd forinttal és a Külső Bécsi úti villamosvonal (a Vörösvári út és az Aranyvölgy közötti) megépítése 10,2 milliárd forintból.

forrás:napi gazdaság.hu

Unexpected dans le gouvernement – une importante amélioration des routes ont été annulées

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

Plus de villes lié accord de coopération de développement routier contenaient annulées par le gouvernement, aussi derrière l’autoroute M7 et M1 háromsávúsítása bien.

Le Journal officiel a publié la décision de retirer Juillet 20 la décision de la partie, ce qui est de l’autoroute M1, deux d’extension à trois voies de la préparation envisagée entre Budapest et Győr du gouvernement, et parce qu’il vise l’autoroute M7 entre Budapest et le lac Balaton est clair.

L’accord de coopération conclu avec Veszprém a quitté la route principale n ° 8 et n ° 82 sur les principales liaisons routières, ainsi que la construction prévue du viaduc sur la nouvelle vallée Aries. La route entre l’accord Kecskemét avec la route de 52 pouces principale et l’autoroute M5, ainsi que l’expansion du Grand Boulevard négysávossá laissé de côté.

accord Szombathely sections de route de l’anneau de la ville complètent la préparation et a annulé le gouvernement a révoqué sa décision antérieure sur la mise en place de la frontière d’Etat de l’autoroute M43.

Le gouvernement révoqué, sur la base des ressources centrales budgétaires du gouvernement pour mettre en œuvre la liste de développement routier prévu sur les investissements routiers financés par le budget central, mais cela a été partiellement chevauchée, créé un nouveau, qui est maintenant attaché à la décision.

La longue liste, il convient de souligner le développement du secteur sud de la rocade M0, mais sans changer le Deák Ferenc pont de la rivière superstructure. L’autoroute M6 entre-Boly Ivándárda, la construction du tronçon entre la frontière, noeud Villányi pour la construction de l’autoroute M30, Miskolc-Tornyosnémeti. L’autoroute M9 entre Zalaegerszeg et Vasvár, mais vient seulement à la phase préparatoire.

Ils restent – en favorisant le chemin de fer

Il a construit le bien-parlé-M2 autoroute entre Budapest et Vac, la section entre Szombathely et Egyházasdaróc la principale route numéro 86 et sera voies 2×2. zone Mogyoród reliant la M3 et l’autoroute M31. Il a également construit l’autoroute M8 entre Körmend et Rábafüzes (la frontière), mais sera voies 2×1.

Malgré le titre de la décision est közútfejlesztésről, des améliorations ferroviaires est un bon numéro se trouve sur la liste, par exemple, comprenait également la modernisation de la ligne de chemin de fer Szombathely-Zalaszentiván. MÁV 9 + 6 pièces de 200 places achat de wagons pour obtenir de l’argent et acheter 30 pièces de 300-600 sièges et 160 km / h en trains électriques de banlieue ainsi. GYSEV acquérir et construire sur le soutien de Sopron-Szombathely-Szentgotthárd ETCS2 ​​le système de contrôle des trains 10 tramway train. Ordre du jour est resté connexion de tramway à l’aéroport international Ferihegy de Budapest est le développement de la préparation.

Placé sur la nouvelle liste de plusieurs de développement urbain. Ainsi, la reconstruction de la ligne de métro M3 de l’infrastructure par 137500000000 HUF et voyage Vienne externe ligne de tramway (entre le Red Castle Road et la Golden Valley) construction de 10,2 milliards de forints.

Source: Daily gazdaság.hu

Leave a Reply 1124 megnézve, 1 alkalommal mai nap |