< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Erőszak A pápa másfajta terrorizmusról beszélt((( violencia El Papa habló de otro tipo de terrorismo

| Mobile | RSS

Erőszak A pápa másfajta terrorizmusról beszélt((( violencia El Papa habló de otro tipo de terrorismo

2016. augusztus 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Erőszak
A pápa másfajta terrorizmusról beszélt

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen


www.fecsego.eu nemzetköz hírportál jó nagyon jó!

Helytelen az iszlámot a terrorizmussal azonosítani – jelentette ki Ferenc pápa újságíróknak vasárnap.

A katolikus egyházfő Lengyelországból a Vatikánba utazva a repülőgépen elmondta: az iszlámot nem lehet az erőszakkal azonosítani. Ez nem helyes és nem igaz – mondta.

A pápa akkor beszélt erről, amikor egy újságíró a Franciaországban július 26-án meggyilkolt 84 éves római katolikus papról kérdezte. A támadás elkövetését az Iszlám Állam dzsihadista szervezet vállalta.

Ferenc pápa hangsúlyozta, hogy minden vallásban van egy kisebb fundamentalista csoport. Így van ez a katolikusoknál is – tette hozzá. „Nem szeretek az iszlám erőszakról beszélni, mert az újságokból naponta értesülök az erőszakról Olaszországban, valaki megöli a barátnőjét, más az anyósát. Ezek mind megkeresztelt katolikusok” – mondta.

Hozzátette: „Ha szóvá teszem az iszlám erőszakot, akkor szóvá kell tenni a katolikus erőszakot is. Nem minden muzulmán erőszakos.”
„Ez az alapvető terrorizmus az emberiség ellen”

Hangsúlyozta, hogy a terrorizmusnak különböző okai vannak. Kifejtette: veszélyes kijelenteni, de a terrorizmus akkor fokozódik, ha nincs más lehetőség, és amikor a pénzt bálványozzák az ember helyett, amikor azt helyezik a világgazdaság középpontjába.

„Ez a terrorizmus első megjelenési formája. Ez az alapvető terrorizmus az emberiség ellen. Beszéljünk inkább erről” – mondta.

„Megkérdeztem magamtól, hány munkanélküli fiatalt fosztottunk mi meg Európában eszményeitől. Ezután ők a kábítószerhez, az alkoholhoz fordulnak, vagy jelentkeznek az Iszlám Államba” – hangoztatta a katolikus egyházfő.

A pápa Lengyelországban egyebek között részt vett a katolikus Ifjúsági Világtalálkozón.

forrás:mno.hu

violencia
El Papa habló de otro tipo de terrorismo

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]
www.fecsego.eu internacionalismo Buenas noticias!

Erróneo identificar el Islam con el terrorismo – dijo Francisco dijo a la prensa el domingo.

La Iglesia Católica en Polonia para las personas que viajan Vaticano en un avión, dijo que el Islam no se puede identificar la violencia. Esto no está bien, no está bien – dijo.

Después, el Papa habló de esto cuando un periodista asesinado en Francia el 26 de julio de 84 años sacerdote católico le preguntó. El ataque fue cometido por la organización yihadista Estado Islámico ha llevado a cabo.

Francisco hizo hincapié en que todas las religiones tienen un pequeño grupo fundamentalista. Lo mismo sucede con los católicos, así – agregó. “No me gusta hablar de la violencia en el Islam, porque oyen en los periódicos todos los días acerca de la violencia en Italia, alguien está matando a su novia, también en la parte delantera. Estos son todos los bautizados católicos “, – dijo.

Y agregó: “Si me quejo de la violencia islámica, tiene que ser una tela de la violencia Católica. No todos los musulmanes la violencia “.
“Este es el núcleo de terrorismo contra la humanidad”

Hizo hincapié en que hay varias causas del terrorismo. Él explicó: estado peligroso, pero el terrorismo aumentará si no hay otra opción, y cuando el dinero idolatrar al hombre en lugar de cuando se coloca en el centro de la economía mundial.

“Esta es la primera manifestación de terrorismo. Este es el núcleo de terrorismo en contra de la humanidad. Vamos a hablar más sobre esto “- dijo.

“Me pregunté, ¿cómo muchos jóvenes desocupados saquearon nuestra eszményeitől en Europa. Entonces son drogas, el alcohol se producen, o se producen en los Estados islámicos “- hizo eco de la gente de la Iglesia Católica.

El Papa en Polonia asistió al Festival Mundial de la Juventud Católica, entre otros.

Fuente: mno.hu

Leave a Reply 814 megnézve, 1 alkalommal mai nap |