< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Iraki és koszovói misszióba indultak magyar alakulatok A honvédelmi miniszter Tatán búcsúztatta a katonákat))) misiones de Irak y Kosovo se pusieron en marcha las unidades húngaras El Ministro de Defensa de despedida a los soldados Tata

| Mobile | RSS

Iraki és koszovói misszióba indultak magyar alakulatok A honvédelmi miniszter Tatán búcsúztatta a katonákat))) misiones de Irak y Kosovo se pusieron en marcha las unidades húngaras El Ministro de Defensa de despedida a los soldados Tata

2016. augusztus 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Iraki és koszovói misszióba indultak magyar alakulatok
A honvédelmi miniszter Tatán búcsúztatta a katonákat

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Csaknem ötszáz, külföldi misszióba induló magyar katonát búcsúztatott a honvédelmi miniszter hétfőn Tatán, ahol a határoknál szolgálatot teljesítő katonáknak Migrációs Válsághelyzet Kezeléséért Szolgálati Jelet adott át.

simicskó_tata_katonákSimicskó István átadja a Migrációs Válsághelyzet Kezeléséért Szolgálati Jelet az Irakba induló katonáknak. – MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Simicskó István az iraki és koszovói misszióba induló alakulatok előtt azt mondta: azok a feladatok, amelyeket a katonák végeznek a határoknál vagy a külföldi missziókban, a magyar társadalom, a magyar nemzet biztonságát szolgálják. A honvédelmi miniszter sajátosnak nevezte a biztonságpolitikai helyzetet, mert miközben a hagyományos katonai kihívások is jelen vannak a világban, új veszélyek jelentkeznek: a nemzetközi terrorizmus térhódítása sohasem volt olyan széles körű, mint ma.
„A tömeges illegális bevándorlás növeli a terrorfenyegetettségét”

Simicskó István hangsúlyozta: a magyarok stabilitást és békét szeretnének „nemzetünk és Európa” számára is. „Ezért küzdünk”, ezért vannak magyar katonák szerte a világban, akik a globálisan jelentkező biztonsági kockázatok felszámolásában és határaink védelmében is részt vesznek. Ma a katonai hivatás felértékelődött, hiszen konkrét veszély fenyegeti Magyarországot. „Tudjuk és látjuk, hogy a tömeges illegális bevándorlás növeli a terrorfenyegetettségét a civil világunknak, a hátország biztonságát fenyegeti és veszélyezteti”. Ezzel szemben fel kell lépni a katonáknak, a rendőröknek, a titkosszolgálatoknak és minden békeszerető embernek. Nem szabad engedni, hogy civil emberek, ártatlanok, nők és gyermekek haljanak meg értelmetlen terrorcselekmények okán – jelentette ki.

A tatai laktanyában hétfőn a Nyugat-Balkáni KFOR kontingensbe 354 katonát indítottak útnak. A Magyar Honvédség 1999 óta folyamatosan jelen van Koszovóban, a mostani a tizenötödik váltás. Az iraki misszióban a harmadik váltásban 139 fővel vesznek részt magyar katonák.

A búcsúztatás alkalmával mutatták be a Magyar Honvédség új gyakorló-egyenruháját, mely új szabású, jobb minőségű, modern alapanyagból készült, és nagyobb biztonságot ad veszélyes terepen, mivel infra visszaverő képességgel rendelkezik.

A honvédelmi miniszter azt mondta: az új egyenruha egy folyamat első lépése, mely azt üzeni a honvédség számára, hogy a katonák egyre fontosabbak a társadalomnak. Kiemelte, emberközpontú honvédelem a cél, ennek érdekében az illetményemelés is elindult, emellett kiképzésben és egyéni felszerelésben is a 21. század körülményeit biztosítják a katonák számára.

forrás:magyar hírlap.hu

misiones de Irak y Kosovo se pusieron en marcha las unidades húngaras

El Ministro de Defensa de despedida a los soldados Tata

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

www.fecsego.eu internacional noticias Buenas!

Casi quinientos soldados en misiones en el extranjero detenido por el ministro de Defensa de Hungría Tata el lunes que soldados que cumplen un servicio de Migración limita con un servicio de gestión de crisis se le dio una señal.

Stephen simicskó_tata_katonákSimicskó mano sobre la gestión de un signo Servicio de Migración crisis de los soldados que salen de Irak. – MTI Foto: Botón de oro Bodnar

Stephen Simicskó antes de partir en misiones en Irak y Fuerzas de Kosovo dijo que esas tareas se llevan a cabo en la frontera o sirven en misiones en el extranjero, la sociedad húngara, la seguridad de los soldados húngaros. El ministro de Defensa llamó una situación de seguridad privada, ya que mientras unos desafíos militares convencionales están presentes en el mundo, surgen nuevas amenazas: la propagación del terrorismo internacional nunca ha sido tan amplia como lo es hoy.
“La inmigración ilegal masiva aumenta la amenaza terrorista”

Stephen Simicskó hizo hincapié en que los húngaros quieren estabilidad y la paz ‘de nuestra nación y Europa “también. “Es por eso que luchamos”, por lo que no son soldados húngaros de todo el mundo que son la eliminación de las fronteras y los riesgos de seguridad globales para proteger el candidato asistirá. Hoy en día, la profesión militar apreciado, como amenazas particulares Hungría. “Sabemos y vemos que la inmigración ilegal masiva aumentará la amenaza terrorista a la población civil de nuestro mundo, la seguridad del país si amenaza y compromisos.” hay que tomar medidas a los soldados, la policía, los servicios de inteligencia y toda la gente amante de la paz contraste. No se debe permitir que las personas civiles, personas inocentes, mujeres y niños mueren a causa de los actos de terrorismo sin sentido – dijo.

El cuartel Tata el lunes en la cuota de los Balcanes Occidentales KFOR se han puesto en marcha 354 soldados. El ejército húngaro está constantemente presente en Kosovo desde 1999, el reciente cambio en el XV. La misión iraquí para los soldados húngaros tercer turno se realizó en 139 personas.

presentado con motivo de la ceremonia de despedida en el ejército húngaro formación de nuevos uniformes que la nueva escala, de mejor calidad, la materia prima moderna y una mayor seguridad de terrenos peligrosos como una capacidad de reflexión de infrarrojos.

El ministro de Defensa dijo que el nuevo uniforme para el primer paso en un proceso que envía el mensaje al ejército que los soldados son cada vez más importantes para la sociedad. Hizo hincapié en la defensa orientado a las personas, el objetivo es en este sentido, el incremento salarial se pone en marcha, así como la formación a medida y equipos a las circunstancias del siglo 21 es asegurar los soldados.

Fuente: hírlap.hu húngaro

Leave a Reply 1046 megnézve, 1 alkalommal mai nap |