< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Lövöldözés történt Austinban, több embert találat ért))) Tournage a eu lieu à Austin, nous avons trouvé plus de gens

| Mobile | RSS

Lövöldözés történt Austinban, több embert találat ért))) Tournage a eu lieu à Austin, nous avons trouvé plus de gens

2016. augusztus 1. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Lövöldözés történt Austinban, több embert találat ért

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Már most több áldozatról tudnak amerikai lapok, városszerte sok a sebesült.

Az előzetes információkkal szemben egyelőre egy halottja van a magyar idő szerint vasárnap reggel történt támadásoknak a texasi Austinban. Félő, hogy a merénylő további emberekre lő – figyelmeztetett a helyi rendőrség vasárnap hajnalban a Twitteren. A környéken kialakult káoszról is felkerült már egy felvétel a közösségi oldalra.

A rendőrség közlése szerint a lövöldözés a város központjában tértént. A lakosokat ezért arra kérték, hogy ne menjenek oda. A legfrissebb információik szerint egy környéken két elkülönült támadás történt. A rendőrség úgy véli, hogy már mindkét helyszín biztonságos.

A KXAN helyi tévé a mentőket idézve azt jelentette, hogy a városban több embert láttak el lőtt sebekkel. Ezt egy helyi mentőszolgálat is megerősítette, később hozzátették, hogy három embert ápolnak kórházban lőtt sérülésekkel. Egy negyedik sérült visszautasította az orvosi ellátást. Az egyetlen áldozat egy harminc év körüli nő.

Épp augusztus 1-én lesz az egykor 16 ember életét követelő austini-mészárlás évfordulója, mikor egy fegyveres tüzet nyitott az emberekre a városi egyetemnél.

forrás:hvg.hu

Tournage a eu lieu à Austin, nous avons trouvé plus de gens

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

Déjà plusieurs journaux victime américaine peut, dans de nombreuses villes à travers les blessés.

Contrairement à l’information préliminaire, il est toujours l’un des morts sont des attaques GMT dimanche matin a eu lieu à Austin, Texas. Il est à craindre que l’assassin pour tirer d’autres personnes – a averti la police locale dimanche matin sur Twitter. La région a également créé le chaos a affiché un enregistrement sur un site communautaire.

Inquiry Selon la police, la fusillade dans le centre-ville tértént. Les résidents sont donc priés de ne pas y aller. La dernière, selon les informations dans un voisinage de deux attaques distinctes ont eu lieu. La police croit que possède à la fois un endroit sûr.

La télévision locale KXAN ambulance cité signifie que plus de gens dans la ville ont vu une blessure par balle. Cela a été confirmé par un service d’ambulance local a également ajouté plus tard que trois personnes ont été tuées l’hôpital nourri avec des blessures. Un quatrième blessé a refusé un traitement médical. La seule victime est une femme d’une trentaine d’années.

Le 1er Août sera une perte de vie à 16 Austin-anniversaire du massacre, quand un homme armé a ouvert le feu sur les personnes à l’université urbaine.

Source: hvg.hu

Leave a Reply 702 megnézve, 1 alkalommal mai nap |