< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: A húszezredik Pompeji-látogatót köszöntik

| Mobile | RSS

A húszezredik Pompeji-látogatót köszöntik

2016. augusztus 2. | hozzászólás | Kultúra

A húszezredik Pompeji-látogatót köszöntik

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Tisztelt Sajtópartnerünk!
Nagy sikernek örvend a szegedi Pompeji-kiállítás: június vége óta sok ezren voltak kíváncsiak a tárlatra. Hamarosan kerek számot ünnepel a Móra Ferenc Múzeum: a húszezredik látogató várhatóan szerdán délelőtt érkezik majd.

A húszezredik látogatót augusztus 3-án, szerdán 11 órakor köszöntjük a Fekete házban sajtónyilvános esemény keretében.

Június végén, a Múzeumok Éjszakáján nyílt meg a szegedi Pompeji-kiállítás. A Móra Ferenc Múzeumban és kiállítóhelyein összesen 120, a katasztrófát megélt tárgyat láthatnak az érdeklődők értékes magyar műtárgyak mellett. Már a kiállítás első hónapjában is komoly volt az érdeklődés: naponta több százan tekintik meg a tárlatot.

 

A húszezredik látogató várhatóan szerdán délelőtt érkezik majd, akit a Fekete házban fognak köszönteni sajtónyilvános esemény keretében.

A szegedi Pompeji-kiállítást három helyszínen láthatják az érdeklődők. A Móra Ferenc Múzeumban magával a katasztrófával, a közélettel, mindennapokkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A Fekete házban a gladiátorok világát, a temetkezést és az étkezést mutatják be, a Kass Galériában pedig ókori római témájú festményeket, grafikákat láthat a közönség.

A húszezredik látogatót augusztus 3-án, szerdán 11 órakor köszöntjük a Fekete házban sajtónyilvános esemény keretében, melyre tisztelettel várjuk az újságíró kollégákat!

Leave a Reply 4157 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: