< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kvótareferendum – Fidesz: a Jobbiknak tisztáznia kell, mi az álláspontja a népszavazáson))) Фидес партия Kvótareferendum – Фидес: Джоббик должен разъяснить нашу позицию на референдуме

| Mobile | RSS

Kvótareferendum – Fidesz: a Jobbiknak tisztáznia kell, mi az álláspontja a népszavazáson))) Фидес партия Kvótareferendum – Фидес: Джоббик должен разъяснить нашу позицию на референдуме

2016. augusztus 3. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Pártok-Fidesz
Kvótareferendum – Fidesz: a Jobbiknak tisztáznia kell, mi az álláspontja a népszavazáson

A Fidesz-frakció szerint a “mellébeszélés, a terelés és a pótcselekvés helyett” a Jobbiknak is egyenes választ kellene adnia arra a kérdésre, hogy mi az álláspontja az októberi népszavazáson.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Vona Gábor, a Jobbik elnöke a nap folyamán sajtótájékoztatón közölte: a párt az október 2-i kvótareferendum után postázza ki konzultációs kérdőíveit a lakosságnak. Elmondta: a valódi nemzeti konzultáció elnevezésű akcióban az egészségügy, az oktatás és a korrupció témájában kérdezik az embereket, minden témakörben 5-5 kérdést tesznek fel.
A Fidesz-frakció közleményében azt írta: a Jobbiknak tisztáznia kell, hogy támogatja-e a “kényszerbetelepítést”, valamint, hogy részvételre buzdítja-e szimpatizánsait a kvótareferendumon.
Azt írták: Vona Gábor “láthatóan nem sorolja a legfontosabb ügyek közé a bevándorlást és a Magyarországot fenyegető kényszerbetelepítést”, miközben korábban még népszavazást követelt kvótaügyben.
Úgy fogalmaztak: a Jobbik elnöke most az oktatásról, egészségügyről, korrupcióról “papol”, miközben a párt Kovács Béla (jobbikos európai parlamenti képviselő) által “Európa legsúlyosabb korrupciós ügyében érintett” és – a baloldallal együtt – nem szavazta meg a 2017-es költségvetést, “amely a pedagógusoknak és az egészségügyi dolgozóknak béremelést, az oktatásnak 455 milliárd forinttal és az egészségügynek 325 milliárd forinttal többet biztosít, mint a baloldal által utoljára benyújtott költségvetés”.
Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kötelező betelepítési kvótáról szóló, a kormány által kezdeményezett népszavazást, amelyet Áder János köztársasági elnök október 2-ára írt ki. A kérdés úgy szól: “Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”

MTI

Фидес партия
Kvótareferendum – Фидес: Джоббик должен разъяснить нашу позицию на референдуме

Фидес фракции сказал “ненадежность, скотоводство и вместо pótcselekvés” Йоббик должен также дать прямой ответ на вопрос, какова позиция референдума в октябре.

Чем больше фракция правящей партии в парламенте в среду, в заявлении, направленном MTI Вас, чтобы ответить на Габор Вона, президент Джоббик сообщил на пресс-конференции в течение дня, партия отправила по почте анкеты после консультаций 2 октября kvótareferendum населения. По его словам, действие называется подлинным национальным консультации по вопросам здравоохранения, образования и тему коррупции спросить людей во всех предметных областях задавать вопросы 5-5.
Фидес-фракция связи писал Джоббик следует уточнить, поддерживает ли он “kényszerbetelepítést”, а также принять участие в убеждении сочувствующих к kvótareferendumon.
Она была написана Габор Вона “, видимо, не перечислить среди наиболее важных вопросов иммиграции и угрозы kényszerbetelepítést Венгрии”, тогда как ранее требовали референдума по вопросу квот.
Они выразили президент Йоббик в настоящее время на образование, здравоохранение, коррупция “разглагольствовать” в то время как партия “самые серьезные случаи коррупции в Европе пострадавших» и Бела Ковач (Йоббик MEP) – вместе с левыми – проголосовали против бюджета 2017 года “которых преподаватели и работники здравоохранения повышение заработной платы, образование млрд форинтов 455 и 325 миллиардов форинтов для оказания медицинской помощи больше, чем последний бюджет, внесенного слева.”
Национальное Собрание 10 мая приказал, по инициативе правительства провести референдум по вопросу обязательной квоты переселения президентом Республиканской Янош Адер 2 октября он объявил цену. Вопрос заключается в том: “Мы хотим, чтобы Евросоюз предусматривают введение обязательных без Венгрии венгерских граждан без согласия Национального собрания?”

MTI

Leave a Reply 899 megnézve, 1 alkalommal mai nap |