< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Újpesti siker a Vasas otthonában

| Mobile | RSS

Újpesti siker a Vasas otthonában

2016. augusztus 7. | hozzászólás | Sport

Újpesti siker a Vasas otthonában

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

MTI Fotók: Koszticsák Szilárd

Az eddig hibátlan mérlegű Vasas 1-0-ra kikapott a vendég Újpesttől a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombat esti mérkőzésén, így már nincs százszázalékos csapat az NB I-ben.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Vasas-Újpest FC 0-1 (0-0)

Illovszky Stadion, 4629 néző, v.: Solymosi
gólszerző: Bardhi (85.)
sárga lap: Berecz (51.), Lázok (66.), illetve Kecskés (30.), Cseke (33.), Balázs B. (93.)

Vasas:

Poleksic – Korcsmár, Debreceni, Ristevski – Szivacski, Vida, Berecz, Hangya (Burmeister, 87.) – Ádám M., Pavlov (Saglik, 78.), Remili (Novák Cs., 74.)

Újpest FC:

Balajcza – Nagy T., Kálnoki Kis, Kecskés, Mohl – Cseke (Bardhi, 72.), Sankovic, Windecker, Diarra (Pávkovics, 91.) – Andric, Lázok (Balázs B., 81.)

Kiegyenlített első félidőt produkáltak a csapatok, a nézők taktikus játékot láthattak, a kapuk nem sokszor, de nagyjából egyenlő arányban forogtak veszélyben, gól azonban nem született.

A szünet után mindkét együttes több nagy helyzetet kihagyott – a hazaiak közül Remili Mohamed kétszer is vezetést szerezhetett volna -, végül a 85. percben Enis Bardhi középen pontos labdát kapott, majd Vukasin Poleksic mellett a hálóba gurított, ezzel győzött az Újpest.

A hosszabbítás pillanataiban Poleksic felment egy szabadrúgáshoz, ám egy ütközés után a földön maradt, le kellett kísérni a pályáról, ezért a német középhátvéd, Felix Burmeister állt a kapuba.

forrás:népszava online.hu

Leave a Reply 1928 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: