< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: „Orbánviktorosan fogok hangzani” – Litkai Gergely a kvótanépszavazásról

| Mobile | RSS

„Orbánviktorosan fogok hangzani” – Litkai Gergely a kvótanépszavazásról

2016. augusztus 10. | hozzászólás | Közélet

„Orbánviktorosan fogok hangzani” – Litkai Gergely a kvótanépszavazásról

„Orbánviktorosan fogok hangzani” – Litkai Gergely a kvótanépszavazásról

A TV2 Angela Merkelről szóló illuminátusriportja inkább szomorú, mint vicces, mert ha valaki elkészíti a saját paródiáját, a humoristának már nem jut szerep – véli Litkai Gergely. De lehet-e viccelni a menekültválsággal? Nem lőjük le a poént, tessék megvenni a csütörtöki Heti Választ.

„Nyilván nem a menekültgyerekekkel viccelődtünk, de azzal igen, hogy mennyire irracionális a terrorizmus. Régebben a terroristáknak legalább voltak követeléseik. A mostaniak meg olyanok, mint amikor valaki bemegy az étterembe, fejbe rúgja a pincért, majd kisétál, azt se mondja, hogy levest akart vagy húst” – mondja Litkai Gergely, a Dumaszínház vezetője a Heti Válasznak adott nagyinterjújában arról, hogy mennyire használták humorforrásnak a migrációs válságot.

„A kvótában is van valami abszurd. Ha el kellene hagynom Magyarországot, és átmennék Ausztriába, de utána kijelölnék nekem lakóhelyül Plovdiv környékét, erőteljesen felmerülne bennem, hogy mikor indulok vissza a határok nélküli Európában Ausztriába, ahol sokkal jobban tetszenek a hegyek” – tette hozzá.

Interjúnkban a humorista beszél arról is, hogy miért annyira népszerű Mucsi Zoltán idegengyűlölő karaktere a Munkaügyekben, és hogy megöli-e a humort a politikai korrektség.

Részletek a Heti Válasz augusztus 11-i számában, mely SZERDÁTÓL a Digitalstandon is megvásárolható.

Leave a Reply 765 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: