< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Lefejezett Magyar Posta – Illés Zoltán az új vezér))) Decapitado Magyar Posta – Zoltan Illes nuevo líder

| Mobile | RSS

Lefejezett Magyar Posta – Illés Zoltán az új vezér))) Decapitado Magyar Posta – Zoltan Illes nuevo líder

2016. augusztus 13. | hozzászólás | Közélet

Lefejezett Magyar Posta – Illés Zoltán az új vezér

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Új vezetőket választottak a Magyar Posta élére, miután a posta igazgatóságának tagjai a tegnapi közgyűlésen lemondtak tisztségükről; Szarka Zsolt, a Magyar Posta Zrt. elnök-vezérigazgatója közös megegyezéssel távozik posztjáról, utódja Illés Zoltán lesz.

Az igazgatósági tagok is lemondtak: Szarka Zsolton kívül távozott Lontai Dániel, az MFB volt igazgatósági elnöke, az SZHISZ elnöke, míg felügyelő bizottsági tagok közül lemondott Lantos Csaba elnök, ismert nagyvállalkozó, Szarvas Ferenc, aki volt az Államadósság Kezelőnek és a MÁV-nak is vezérigazgatója és Tarlós István főpolgármester a Budapest Városüzemeltetési Központ vezérigazgatójává is kinevezte. Ugyancsak lemondott felügyelő bizottsági tagságáról Szabó Levente a Takarékbank első embere is.

Illés Zoltán közgazdász, banki szakember, csaknem 20 éves tapasztalattal rendelkezik vállalatirányítási, pénzügyi és szolgáltatásmenedzsment, valamint üzletfejlesztési területen. Pályafutását az ABN Amro Bankban kezdte 1995-ben, 2006-tól az OTP Bank lakossági igazgatóságának vezetője lett, 2007-2014 között az OTP oroszországi leánybankjának igazgatósági tagja, 2012-2013-ban vezérigazgatója volt.

A Magyar Posta eddigi menedzsmentjének lefejezése annak a következménye, hogy Bártfai-Mager Andrea kormánybiztosként vette át a cég állami irányítását Németh Lászlóné addigi miniszterelnökségi államtitkártól. Ezzel egyidejűleg a cég a nemzeti fejlesztési miniszter felügyelete alá került. A most távozott postai vezetők többsége Spéder Zoltán FHB-elnök érdekkörébe tartoznak, akinek tevékenységét Orbán Viktor kormányfő a takarékszövetkezetek integrációja során elkövetett túlkapásai miatt kívánja ellehetetleníteni.

forrás:népszava online.hu

Decapitado Magyar Posta – Zoltan Illes nuevo líder

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

Los nuevos líderes elegidos jefe de la Correos de Hungría, después de que los miembros del Consejo de Administración de la post AGM de ayer renunció; Zsolt Szarka, Magyar Posta Zrt., Presidente y CEO, dejará su puesto de común acuerdo, su sucesor será Zoltan Illes.

Los miembros de la junta también dimitieron: Además de la urraca Zsolt dejó Lontra Daniel, el BMF fue Presidente de la Junta, Presidente de la SZHISZ, mientras que entre los miembros de la junta de supervisión renunciado Csaba Lantos, presidente, conocido por grandes empresarios, Ferenc Szarvas, que era la Compañía de Gestión de la Deuda del Estado y MAV tiene también CEO y István Tarlós nombrados alcalde de Budapest City Center director de Operaciones Ejecutivo también. También renunció al primer hombre Consejo de Supervisión Levente Szabó de la Caja.

Zoltan Illes economistas, banqueros, casi 20 años de experiencia en la gestión, las finanzas y la gestión de los servicios, y el área de desarrollo de negocios. Comenzó su carrera con el ABN Amro Bank en 1995, y desde 2006 se convirtió en el jefe del Consejo de Administración de Banco OTP, 2007-2014 miembro de la junta de la filial rusa de OTP Bank, 2012-2013, fue director general.

La gestión actual de Magyar Posta decapitación es una consecuencia de que Bartfai-Mager Andrea asumió el cargo de comisionado de la empresa controlada por el Estado secretario de Estado Zsuzsanna Németh anterior Primer Ministro. la compañía estuvo bajo la supervisión del Ministro de Desarrollo Nacional, al mismo tiempo. La mayoría de los ejecutivos ahora izquierda de la porteria incluye los intereses Zoltán Spéder FHB al Presidente, que quieren desacreditar a las actividades debido a los excesos cometidos durante el primer ministro Viktor Orban ahorro de co-integración.

Fuente: referéndum online.hu

Leave a Reply 4433 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: