< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: A Liberálisok a Fidesz szekerét tolják? Fodor az ATV-ben reagált))) Le Fidesz libéraux poussé char? Fodor a répondu à VTT

| Mobile | RSS

A Liberálisok a Fidesz szekerét tolják? Fodor az ATV-ben reagált))) Le Fidesz libéraux poussé char? Fodor a répondu à VTT

2016. augusztus 17. | hozzászólás | Közélet

A Liberálisok a Fidesz szekerét tolják? Fodor az ATV-ben reagált

Számtalan kritika érte a Magyar Liberális Pártot, miután amellett kampányol, hogy az emberek menjenek el az októberi kvótanépszavazásra. Fodor Gábor az ATV Egyenes Beszéd című műsorában reagált a baloldali pártok álláspontjára.

Lejátszás

A Liberálisok szerint véget kell vetni a „baloldali struccpolitikának”, ami passzivitásra ösztönöz és aktivizálni kell az ellenzéki szavazókat. Fodor Gábor, a párt elnöke úgy véli, a passzivitás élteti az Orbán-kormányt, ezért nem szabad lemondani arról a jogról, hogy beleszóljon az ember a döntésbe.

Fodor szerint a népszavazási kérdés ugyan hamis, de a résztvevőknek nem arra a konkrét kérdésre kell válaszolni, hanem az Európai Unióra és az európai értékekre kell igent mondani.

„Az az igazság, hogy ennek az egymillió embernek a kilencven százaléka szerencsétlen ember, aki a halál torkából menekül”

– vélekedett az MLP elnöke, aki szerint szó sincs kényszerbetelepítés, az EU mindössze azt várja Magyarországtól, hogy folytassa le 1294 menekültügyi eljárását.

Fodor az ATV-ben reagált azokra az ellenzéki kritikákra, amelyek a pártot érték, miután bejelentették, hogy a referendumon való részvétel mellett kampányolnak.

„Hogy lehet minket azzal vádolni, hogy a Fidesz szekértolói vagyunk? Ezek szerint az európai liberálisok is a Fidesz szekerét tolják? Ez nevetséges!”

– utalt az MLP elnöke arra, hogy az európai liberálisok korábbi vezetője videóban üzent a magyar választóknak a kvótareferendummal kapcsolatban.

Fodor úgy véli, a baloldali pártok vagy csak kényelmességből próbálja megspórolni a munkát és az aktivitást.

„Bátran fel kell egyenesíteni a gerincünket és ki kell mondani: elég volt a passzivitásból!”

A Liberálisok elnöke szerint nulla a jelentősége annak, hogy érvényes lesz-e a népszavazás, hiszen ez csak akkor számítana, ha közjogi lépés követné a referendumot. Hozzátette, ez egy olyan üzenet Brüsszelnek, ami egy rossz üzenet.

Fodor elmondta, nem fogja azt gondolni, hogy minden igenes szavazó liberális, mert úgy véli, „azok is elmennek a kormány ellen szavazni, akik joggal fel vannak háborodva azon, hogy az olimpiai közvetítések szünetében gyűlöletkampánnyal mossák az agyukat”.

Az MLP elnök azt is elárulta, hogy a népszavazásos kampányra egy tízmilliós hitelt fognak felvenni, amit majd tisztességesen törleszteni is fognak.

atv.hu

Le Fidesz libéraux poussé char? Fodor a répondu à VTT

Beaucoup critiqué le Parti libéral hongrois, après avoir fait campagne en plus du quota de personnes vont au référendum Octobre. Gábor Fodor, le spectacle de l’ATV sur Straight Talk a réagi à la position des partis de gauche.
jouer

Selon les libéraux mettre un terme à la «politique de l’autruche de gauche» qui encourage et doit être activé par le électeurs de l’opposition passivité. Gábor Fodor, président du parti estime que la passivité est animée par le gouvernement Orbán, par conséquent, ne devrait pas abandonner le droit d’intervenir dans la décision du peuple.

Fodor dit la question référendaire comme fausse, mais les participants ne pas avoir à répondre à une question spécifique, mais aussi l’Union européenne et les valeurs européennes ont à dire oui.

“La vérité est que ce soit un million de personnes dans quatre-vingt dix pour cent de l’homme malheureux qui échappe aux griffes de la mort”

– Opiné Président de la MLP, qui dit qu’il n’y a pas de kényszerbetelepítés question, l’UE ne prévoit la Hongrie de poursuivre la procédure d’asile en 1294.

Fodor ATV a été effectivement répondu aux critiques de l’opposition que la valeur de la partie, après qu’il a été annoncé que, en plus de faire campagne pour la participation référendaire.

“Comment pouvons-nous accuser que nous Fidesz panier Tolo? En conséquence, les libéraux européens ont poussé Fidesz char? C’est ridicule! “

– Président du MLP a fait remarquer que l’ancien chef de la guerre vidéo libéraux européens sur les électeurs hongrois sur la kvótareferendummal.

Fodor croit que les partis de gauche ou tout simplement essayer de sauver votre travail confortable en force et de l’activité.

“Sentez-vous libre d’être la colonne vertébrale redressée et nous devons dire: Il était tout à fait une passivité”

Président des libéraux à zéro l’importance du fait que le référendum sera valide, car il n’importe si une action en justice civile suivrait le référendum. Il a ajouté que ceci est un message à Bruxelles, ce qui est un mauvais message.

Fodor a dit qu’il ne pensera pas que tous les igenes voter libéral, parce qu’il croit “ils peuvent aller voter contre le gouvernement, qui sont à juste titre indigné ceux qui brisent la campagne de diffusion olympique de haine se lavent les cerveaux.”

Le Président MLP a également révélé que la campagne référendaire va ramasser un prêt de dix millions qui sera remboursé et assez bien.

atv.hu

 

Leave a Reply 3509 megnézve, 2 alkalommal mai nap |
Tags: