< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Győzelemre készül a Fidesz))) La victoria hizo que el Fidesz

| Mobile | RSS

Győzelemre készül a Fidesz))) La victoria hizo que el Fidesz

2016. augusztus 17. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Győzelemre készül a Fidesz

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A miniszterelnök úgy számol: eredményes lesz a kvótareferendum. Egyre több közvélemény-kutató jut erre a következtetésre – írja a NOL.hu.

Orbán Viktor szerint nem kérdés, hogy érvényes lesz a kötelező menekültkvótáról általa kezdeményezett október 2-i népszavazás, azaz a választásra jogosultak fele – körülbelül 4 millió 146 ezer ember – voksol majd.

A Népszabadsághoz eljutott információk szerint a várható érvényességet a miniszterelnök a nyári szünet előtti utolsó kormányzati megbeszéléseken sem kérdőjelezte meg. S noha tavasszal és a nyár elején rajta kívül még szinte minden kormánytag szkeptikus volt, a közvélemény-kutatási eredményeket látva egyre többen váltak bizakodóvá.

Egy kormányzati szereplő pedig tegnap úgy fogalmazott: valójában szinte tét nélküli a népszavazás a számukra, politikailag ugyanis semmiképp sem lesz belőle bukás. Nagy győzelem lenne, ha sikerülne az érvényességi küszöböt átlépni, de az is győzelemnek számít majd, ha elsöprő, azaz 90 százalék fölötti lesz a nem szavazatok aránya. A kormányzati belső mérések szerint mindkét verzióra van esély.

Egy a déli határhoz közeli választókerületből olyan jelentés érkezett, amely szerint a 80 ezer választásra jogosult közül mindössze 35 ezer készül szavazni október 2-án. Ez csak a Fidesz-tábor hajlandóságát tükrözi, de a Jobbik-szavazók voksaira, sőt a balliberális ellenzék pártjait támogatók egy részének szavazatára is lehet számítani. Másrészt úgy kalkulálnak: egy újabb terrorakció vagy merénylet további 20 százaléknyi szavazót is mozgósíthat.

forrás:propeller.hu

La victoria hizo que el Fidesz

[Caption id = “attachment_76574” align = “AlignLeft” width = “150”] países 1OO www.fecsego.eu, en todos los continentes www.fecsego.eu 1OO países de todos los continentes [/ caption]

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

El primer ministro espera: kvótareferendum que sea eficaz. Un número creciente de sondeo llega a esta conclusión – escribe NOL.hu.

De acuerdo con de Viktor Orbán hay duda de que aplicará el menekültkvótáról obligatoria iniciada el 2 de octubre referéndum, es decir, la mitad de los votantes – alrededor de 4 millones 146 mil personas – y votos para.

De acuerdo a la información Népszabadság alcanzado la cobertura esperada de las últimas reuniones de gobierno del primer ministro antes de las vacaciones de verano no cuestionó. Y si la primavera y principios del verano más allá de casi todos los miembros del gabinete también se mostraron escépticos de los resultados de la encuesta que están viendo cada vez más personas se convirtieron en esperanza.

Un gobierno en el pasado tuvo esto que decir: de hecho, casi ninguna participación en el referéndum para ellos políticamente porque de ninguna manera va a caer. Sería una victoria si podríamos aplicar el umbral de cruzar, pero también es una victoria importará si abrumadora, es decir, por encima de la tasa del 90 por ciento no va a votar. Según el gobierno mediciones internas de ambas versiones tienen una oportunidad.

Uno de el sur, cerca de la frontera circunscripción recibió un informe de que sólo 35.000 a 80.000 elegible para la elección se disponen a votar el 2 de octubre. Esto es sólo un reflejo de la voluntad de campo de Fidesz, pero los votantes de derecha voksaira, incluso los partidos de la oposición liberal de izquierda de votar a favor de una parte es de esperar. Por otra parte, calculan: una acción terrorista de asesinato reciente o puedan estimular un movimiento adicional del 20 por ciento de los votantes.

Fuente: propeller.hu

Leave a Reply 874 megnézve, 1 alkalommal mai nap |