< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Mészáros Lőrinc perel, amiért Orbán strómanjának nevezik

| Mobile | RSS

Mészáros Lőrinc perel, amiért Orbán strómanjának nevezik

2016. augusztus 17. | hozzászólás | Közélet

Mészáros Lőrinc perel, amiért Orbán strómanjának nevezik

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Eddig tűrte Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere, hogy újságírók, felháborodott, esetleg szimplán megkeseredett polgártársak vagy akár csak politikusok megkérdőjelezzék példátlan lendületű gazdagodásának körülményeit.

A gázszerelőből lett milliárdos, aki állítása szerint az életben a jóistenen túl mindent csak Orbán Viktornak köszönhet, úgy döntött, polgári perbe fogja az Együtt pártot, amely egy júliusi közleményében azt állította: Mészárosnak villája van a horvátországi Ugaljanban, és valójában ő nem más, mint Orbán Viktor strómanja.

Mészáros szerint a valóság ezzel szemben az, hogy nem neki, hanem egy cégének van csak nyaralója Horvátországban, ő pedig nem a miniszterelnök két lábon járó pénztárcája.

A polgármester perel azért is, mert egy másik közleményben az ő földjeit a miniszterelnök érdekeltségeiként emlegették, a keresetet pedig nem más jegyzi, mint Vörös József, aki épp Mészáros nevében licitált Felcsút környéki földekre. Vörös szerint,

“Mészárost rossz színben tüntetik fel azok az állítások, amelyek szerint befektetéseivel nem a saját – tavaly még 9, idén már 24 milliárd forintra saccolt – vagyonát, hanem Orbán Viktorét növeli.”

Mindenesetre ha Mészáros innentől minden strómanozásba beleáll, valószínűleg elég sok dolga lesz Vörös Józsefnek, mert ez az egyesek szerint megalapozott, mások szerint megkérdőjelezhető tényállítás az elmúlt hónapban és években elég sok helyen megjelent a sajtóban és hangzott el politikusoktól. (Népszabadság)

forrás:444.hu

Leave a Reply 3502 megnézve, 1 alkalommal mai nap |
Tags: