< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Kövér Lászlónak nem tetszik a kormány döntése))) Laszlo Kover n’aime pas la décision du gouvernement

| Mobile | RSS

Kövér Lászlónak nem tetszik a kormány döntése))) Laszlo Kover n’aime pas la décision du gouvernement

2016. augusztus 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Kövér Lászlónak nem tetszik a kormány döntése

fecsegő szimbolum

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Az Országgyűlés elnöke nehezen tudja elképzelni, hogy az Európai Unió (EU) politikai értelemben figyelmen kívül hagyja egy tagállam szavazóinak véleményét, az október 2-ai népszavazással kapcsolatban pedig úgy véli: a magyar példa bátorítást adhat olyan országoknak, amelyek migrációügyben most “a magyar külpolitika farvizén eveznek”.
Kövér Lászlónak nem tetszik a kormány döntése

Kövér László a Heti Válasznak adott interjújában – amely a lap csütörtöki számában jelent meg – arról beszélt, hogy egyes politikusok rendszeresen a demokrácia korlátozásával vádolták Magyarországot, és ugyanezen emberek most fanyalognak, amikor a létező legdemokratikusabb eszköz, a népszavazás útján nyilvánítanak véleményt az emberek az európai és hazai jövő szempontjából kulcsfontosságú kérdésben.

Arra a felvetésre, hogy Magyarország az unióból kihátrálást készíti elő, azt felelte: “minden fenntartásunk ellenére ma is le kell szögeznünk: hazánk elemi érdeke a tagság”. Ezt egyebek mellett nemzetpolitikai érvekkel, továbbá a külföldi tanulás és munkavállalás lehetőségével indokolta. Kövér László egyúttal azt is kijelentette:

nagyon nem szeretné, ha idővel a nemzeti érzelmeket lefojtó birodalommá alakulna át az EU. “Pedig vannak ilyen törekvések, ráadásul a baloldal ehhez az ideológiát is legyártotta”

– jegyezte meg, hozzátéve: ők azt az erőltetett ellentétpárt próbálják felállítani, hogy vannak az érdekmentes humanisták és a “korlátolt nacionalisták”. A házelnök beszámolt arról is, hogy előkészítés alatt van a közös visegrádi parlamenti közgyűlés alapszabálya. A testület egyebek mellett a közös uniós érdekérvényesítésben, infrastrukturális-gazdasági beruházásokban, oktatási-kulturális kooperációban lesz kompetens, és a házelnök reményei szerint az együttműködés napi gyakorlata olyan bizalmi alapot hoz létre, amelyen a nemzeti-kisebbségi kérdéseket is közös nevezőre lehet hozni.

Arra, hogy a Fidesz közpénzekért egymással versengő gazdasági holdingokra eshet szét, kijelentette: ilyen veszélyt nem lát.

“Amennyiben lenne a Fidesznél jobb politikai lehetőség, én is annak sikerén dolgoznék. De ez fel sem merül”

– szögezte le, kifejtve: a kormánypártnak nemcsak víziója van Magyarország sorsáról, hanem képes sikeres válaszokat adni a kihívásokra. Ezzel szembeállította, hogy meglátása szerint az ellenzéknek nincs értékrendje és jövőképe a “hatalomra kerülés elementáris vágyán kívül”. Kövér László vitatta azt a felvetést is, hogy a Fidesz fiatal miniszterei jobban “kopnak”, mint a veteránok.

“Legfeljebb annyit róhatunk fel nekik, hogy nem készültek fel arra: gyarapodásukkal egyenes arányban nő a támadási felület – függetlenül attól, hogy tisztességesen szerezték vagyonukat, vagy sem” – fogalmazott. A házelnök az interjúban

ismét tiltakozásának adott hangot amiatt, hogy a volt SZDSZ-es, ma DK-s Eörsi Mátyás kormánytámogatással lesz a Demokráciák Közössége nevű szervezet főtitkár-jelöltje.

Értékelése szerint ez a lépés visszamenőleg relativizálja mindazon bűnöket, amelyeket “az Eörsi-félék” a magyarsággal szemben elkövettek.

fecsego.eu)atv.hu/MTI

Laszlo Kover n’aime pas la décision du gouvernement

Que Dieu bénisse et protège le portail de nouvelles international www.fecsego.eu Hongrie!

Le Président du Parlement trouvent qu’il est difficile d’imaginer que, dans un sens politique, l’Union européenne (UE) va ignorer les électeurs dans un État membre vues sur le Octobre 2 ai référendum et estime que l’exemple hongrois d’encouragement donner aux pays ce cas de migration maintenant, “la politique étrangère hongroise farvizén aviron. ”
Laszlo Kover n’aime pas la décision du gouvernement

Laszlo Kover la semaine en réponse à une entrevue – qui a été publié dans le numéro de jeudi de la lettre d’information – il a dit que certains hommes politiques régulièrement restriction de la démocratie a été accusé de la Hongrie, et les mêmes personnes sont maintenant fanyalognak quand une opinion par l’outil démocratique existant plus du référendum du peuple de l’Europe et rentrer à la maison est une question clé.

A l’idée que la Hongrie se prépare transfert de pavillon de l’UE, il a dit: “En dépit de toutes les réserves que nous avons encore à fixer notre pays un intérêt vital des membres.” arguments politiques de ce pays, entre autres, études à l’étranger et les possibilités de raisons de travail. en même temps, a également déclaré Laszlo Kover:

Vous n’aimez vraiment pas voir, au fil du temps, se transformer en un empire étrangle les sentiments nationaux de l’UE. “Mais ces efforts sont, en outre, la gauche a produit cette idéologie”

– Il a dit, en ajoutant qu’ils essaient de mettre en place la dichotomie forcée qu’ils sont désintéressés humanistes et «nationalistes limitées». Le Président a également signalé que les statuts de l’Assemblée parlementaire paritaire Visegrad en préparation. Le conseil d’administration, entre autres choses, un des intérêts communs de l’UE, les infrastructures et les investissements économiques, la coopération éducative et culturelle sera compétent, et l’orateur espère que la pratique quotidienne de la coopération crée une base de confiance sur lequel les questions de minorités nationales peuvent être amenées à un dénominateur commun.

Le fait que les fonds publics Fidesz holdings économiques concurrentes se désagréger, a déclaré, une telle menace ne peut pas voir.

“Si vous avez la bonne option politique Fidesz, je peux travailler à son succès. Mais il ne se pose pas”

– Épinglé vers le bas, en expliquant que la vision du parti gouvernemental est non seulement le sort de la Hongrie, mais aussi capable de réponses réussies aux défis. En revanche, il a affirmé que l’avis de l’opposition, il n’y a pas d’échelle de valeurs et de vision », en plus de pouvoir élémentaire ou” a. Laszlo Kover a également contesté l’idée que les jeunes ministres du Fidesz mieux “usure”, comme les anciens combattants.

“A vous imputez à ceux qui ne sont pas préparés pour: proportion directe gyarapodásukkal à la surface d’attaque – quelle que soit leur richesse honnêtement acquis ou non» – dit-elle. L’orateur dans l’interview

protestation a réitéré le fait que l’ex-SZDSZ, DK gouvernement Matthias Eorsi aujourd’hui soutiendra le secrétaire général de l’organisation appelée Communauté des Démocraties candidat.

Selon relativisent c’est un pas en arrière tous les péchés commis contre les Hongrois, “Eörsi, les animaux”.

fecsego.eu) atv.hu/MTI

Leave a Reply 1650 megnézve, 2 alkalommal mai nap |