< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Merkel: A terrorizmus nem a menekültekkel jött))) Merkel: le terrorisme ne vient pas avec les réfugiés

| Mobile | RSS

Merkel: A terrorizmus nem a menekültekkel jött))) Merkel: le terrorisme ne vient pas avec les réfugiés

2016. augusztus 18. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Merkel: A terrorizmus nem a menekültekkel jött

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Az iszlamista terrorizmus nem a menekültekkel érkezett Németországba, hanem már ott volt korábban is – mondta Angela Merkel. A német kancellár azt viszont elismerte, hogy menekülteket próbálnak olykor megnyerni a terrorizmus ügyének.

Az iszlamista terrorizmus nem a menekültekkel érkezett Németországba – mondta Angela Merkel német kancellár, a jobboldali CDU elnöke pártja egyik kampányrendezvényén. Hozzátette: a CDU és a bajor testvérpárt, a CSU a biztonsági szervek létszámának és hatáskörének növelésével reagál a fenyegetettségre.

Angela Merkel szerint nincs közvetlen kapcsolat a menekültek és a terrorizmus között
Forrás: AFP//John Macdougall

A kancellár azt azért elismerte: valóban tapasztalható, hogy menekülteket megkörnyékeznek és megpróbálnak megnyerni az iszlamista terrorizmus ügyének, de
az Iszlám Állam dzsihadista szervezet terrorizmusa nem a menekültek révén jelent meg nálunk, hanem már itt volt korábban is”.

Mecklenburg-Elő-Pomerániában szeptember 4-én helyi törvényhozási választást tartanak. A CDU a tartományban kisebbik koalíciós partnerként 2006 óta kormányon van a szociáldemokrata párttal (SPD). A legutóbbi felmérések alapján a szavazatok 23 százalékára számíthat, ami megegyezik az előző, 2011-es választási eredménnyel, és a második helyet jelenti az SPD után.

Maga a kancellár viszont az utóbbi időben veszít a népszerűségéből. Az Origo is megírta, hogy a würzburgi és az ansbachi merénylet után csökkent Merkel támogatottsága. Igaz, a lakosság túlnyomó többsége még mindig nem gondolja, hogy a kancellár menekültpolitikája felelős a támadásokért.

forrás:origo.hu

Merkel: le terrorisme ne vient pas avec les réfugiés

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

Le terrorisme islamiste ne sont pas les réfugiés sont arrivés en Allemagne, mais il était là avant – a déclaré Angela Merkel. La chancelière allemande a toutefois reconnu que les réfugiés tentent de gagner, parfois la cause du terrorisme.

Le terrorisme islamiste ne sont pas les réfugiés sont arrivés en Allemagne – a déclaré la chancelière allemande Angela Merkel, le président de l’événement de campagne CDU droite dans l’un de son parti. Il a ajouté que la CDU et bavaroise parti frère, le nombre et les pouvoirs des forces de sécurité CSU répondent à la menace croissante.

Angela Merkel, il n’y a pas de lien direct entre les réfugiés et le terrorisme
Source: AFP // John MacDougall

Le Chancelier a reconnu: vraiment connu que les réfugiés megkörnyékeznek terrorisme islamiste et essayer de gagner le cas, mais
le terrorisme djihadiste État islamique ne semble pas dans notre organisation par les réfugiés, mais a toujours été là. ”

Mecklembourg-Poméranie occidentale, le 4 Septembre, les élections législatives locales sont tenues. La CDU dans la gamme de partenaire de coalition junior au gouvernement depuis 2006, le Parti social-démocrate (SPD). Selon les dernières enquêtes, 23 pour cent du vote compte, ce qui est le même que les résultats 2011 des élections précédentes et est à la deuxième place après le SPD.

Vous perdez, cependant, le Chancelier de popularité ces derniers temps. Origo a également écrit que, après l’assassinat de Ansbach et Würzburg abandonné le soutien pour Merkel. Il est vrai que la grande majorité de la population ne croit toujours pas que la politique de la chancelière sur l’asile responsable de ces attaques.

Source: origo.hu

Leave a Reply 2478 megnézve, 3 alkalommal mai nap |