< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Brüsszelt érdekelnie kell a magyar emberek véleménye))) Bruxelles doit érdekelnie l’avis du peuple hongrois

| Mobile | RSS

Brüsszelt érdekelnie kell a magyar emberek véleménye))) Bruxelles doit érdekelnie l’avis du peuple hongrois

2016. augusztus 19. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Brüsszelt érdekelnie kell a magyar emberek véleménye

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!
Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint Brüsszelt érdekelnie kell a magyar emberek véleménye, fontos, hogy mit mondanak az október 2-ai népszavazáson.

Kovács Zoltán az M1 aktuális csatorna péntek reggeli műsorában arról beszélt, a Brexittel kapcsolatban láttuk: ha nem veszik figyelembe az emberek véleményét, akaratát, érzéseit arról, miként mennek a dolgok az Európai Unióban, annak olyan következményei is lehetnek, hogy egy tagállam úgy dönt, kilép.

A kormányszóvivő kiemelte: október 2-án a magyar embereknek egy adott kérdésben kell dönteniük, egy olyan, soha át nem adott jogkörben, hogy ki élhet egy adott ország területén. Kovács Zoltán szerint ez a döntés megkerülhetetlen, megkérdőjelezhetetlen lesz Brüsszel számára, amelyet az unió jövője szempontjából is figyelembe kell vennie: miként kell változtatnia azon a megbukott politikán, amelyet a migráció ügyében képviselt.

Kitért arra is, az elmúlt több mint fél évben a baloldal, de bizonyos értelemben a Jobbik is minden elkövet azért, hogy ne legyen érvényes és eredményes a népszavazás a kényszerbetelepítésről október 2-án. Kovács Zoltán megjegyezte: felvetődik a kérdés, milyen demokrata az, aki a legdemokratikusabb véleményformálási lehetőséget megkérdőjelezi. Úgy vélte, a Jobbik által hétfőre kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülés is azt a célt szolgálja, hogy ne legyen népszavazás, márpedig az embereknek joguk van véleményt nyilvánítaniuk. Ennek nyomán hétfőn a parlamentben – mint mondta – “a forma kedvéért természetesen valaki képviselni fogja a Fideszt, de a döntéshozatalhoz szükséges többséget, illetve részvételt nem fogjuk biztosítani”.

Kovács Zoltán a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában beszélt arról is, hogy a 2008-as pénzügyi válság óta alapvetően változtak meg például a gazdasági, társadalmi feltételek, és a kihívások a migrációs válság óta csak sokasodtak. Példaként említette, hogy a szociális ellátórendszerrel, a nyugdíjrendszerrel kapcsolatban is számos kérdést kell áttekinteni. A következő hetekben jelölik majd ki azt az embert és csapatot, aki-amely ezzel foglalkozni fog.

A letelepedési kötvénnyel kapcsolatos kérdésre a kormányszóvivő leszögezte: az engedély megadását a lehető legszigorúbb nemzetbiztonsági ellenőrzéshez kötötték.

(MTI)
forrás:kormányportál

Bruxelles doit érdekelnie l’avis du peuple hongrois

www.fecsego.eu international Bonnes nouvelles!
Selon le porte-parole du gouvernement Zoltan Kovacs doit érdekelnie Bruxelles, l’avis du peuple hongrois, il est important que ce qu’ils disent au référendum du 2 Octobre.

Zoltán Kovács M1 du canal actuel vendredi émission du matin à parler, nous l’avons vu à propos de la Brexittel: Si vous ne prenez pas dans les vues de compte personnes, seront, les sentiments sur la façon dont les choses vont dans l’Union européenne, il peut aussi avoir des conséquences pour un État membre décide sortie.

Un porte-parole du gouvernement a souligné: Octobre 2, le peuple hongrois de se prononcer sur une question particulière, celle qui est jamais donné les pouvoirs qui vivent sur le territoire du pays. Zoltan Kovacs que cette action est inévitable, volonté indéniable à Bruxelles, qui doit tenir compte de l’avenir du point de vue de l’UE: comment changer une politique qui a échoué de qui est représenté dans le cas de la migration.

Il aborde également le passé plus de la moitié d’un an à gauche, mais un sens des meilleurs partout afin de ne pas être kényszerbetelepítésről valable et efficace d’un référendum le 2 Octobre. Zoltán Kovács a fait remarquer, la question se pose comment les démocrates qui les questions les plus démocratiques occasion d’opinion fabrication. Il pensait, initié par une session parlementaire spéciale le lundi Jobbik sert également à éviter un référendum, mais les gens ont le droit à une opinion. En conséquence, le lundi au Parlement – comme il le dit – “pour des raisons de forme, bien sûr, quelqu’un sera représenté par le Fidesz, mais la majorité requise pour la prise de décision et la participation, nous ne fournirons pas.”

Le spectacle de Zoltán Kovács sur Radio Kossuth 180 minutes pour parler que, depuis la crise financière de 2008 a fondamentalement changé l’économie, les conditions sociales et les défis de la migration depuis la crise se sont multipliées. Il a cité l’exemple que le système de protection sociale par rapport au système de retraite doit également examiner un certain nombre de questions. Les prochaines semaines seront marquées par l’homme et de l’équipe-qui va traiter avec elle.

les questions relatives à la mise en place de porte-parole des obligations du gouvernement a clairement indiqué que l’octroi de la licence, le contrôle éventuel de la sécurité nationale le plus élevé conclu.

(MTI)
Source: Portail du Gouvernement

Leave a Reply 3285 megnézve, 3 alkalommal mai nap |