< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Szent tehénnek látszik a Rogán környezetében felbukkanó offshore-gyanús cég((( vache sacrée Rogan semble apparaître dans le voisinage de suspicion de société offshore

| Mobile | RSS

Szent tehénnek látszik a Rogán környezetében felbukkanó offshore-gyanús cég((( vache sacrée Rogan semble apparaître dans le voisinage de suspicion de société offshore

2016. augusztus 19. | hozzászólás | Közélet

Szent tehénnek látszik a Rogán környezetében felbukkanó offshore-gyanús cég

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

A rendőrség egyelőre nem árulja el, hogy az offshore-nyomozás érinti-e a tanúsítással foglalkozó Hunguard Kft-t – írja a Népszabadság.

Orbán Viktor április 8-i rádióinterjújában mondta a tavasszal kipattant offshore-botránnyal kapcsolatban, hogy annak magyar szálai szerinte „inkább bankárokhoz köthetők”, és „van probléma, amit fel kell deríteni”. Jelezte: kéri majd a belügy-, az adóügyekért, valamint a titkosszolgálatokért felelős minisztereket, hogy egyenként kövessék végig a magyar szálakat, mert fel kell deríteni, kik állnak azok mögött.

A miniszterelnök az interjúban úgy vélte, hogy a miniszterei, párttársai esetleges érintettségéről szóló kérdésnek nincs értelme, mert vagyonbevallást kell készíteniük, és törvénysértést követnének el, ha abban nem tüntetnék fel az összes érdekeltségüket.

Orbán Viktor pár nappal később a parlamentben jelentette be, hogy a rendőrségen és a NAV-nál is nyomozócsoportok alakulnak az offshore-ügy magyar szálainak kibogozására.

A Magyar Idők írt először arról, konkrét nevek nélkül, hogy a Nemzeti Nyomozó Iroda kutatómunkája már körülbelül 900 cégre terjed ki. A Népszabadság szerint az eddig nyilvánosságra került információk ráillenek a Hunguard Kft-re, amelynek hatalmasat ugrott a bevétele és a nyeresége is. A tanúsítással foglalkozó társaság szekerét az is megtolhatta, hogy az elmúlt években a kormánypártok olyan jogszabályokat hoztak, amelyek kötelezték egyes ágazatokat arra, hogy sok pénzt fizessenek tanúsításért a Hunguardhoz hasonló cégeknek.

A Hunguard nyereségéből idén már egy új többségi tulajdonos, a máltai Javelin fölözött le több százmilliót. A lap saját kutatásaira hivatkozva azt írja: a Javelin offshore-szerű tulajdonosi hálója végén a pénzért névleges tulajdonlást vállaló Kinanis-csoport áll. Ez a társaság és annak egyik vezetője, Christos P. Kinanis ugyanakkor szerepel az internetes közzétett Panama-iratokban.

A Hunguard és a magyar állam kapcsolata változatosan értelmezhető – fogalmaznak a cikkben. Rogán Antal kabinetügyi miniszter még fideszes frakcióvezetői megbízatása idején egy bizonytalan hasznosságú közös tanulmányt jelentett be a Hunguard kistulajdonosaival. A Hunguard ügyvédi irodája többször feltűnt már Rogán Antal háza táján. A cég másik ügyvezetője, Szűcs Ákos pedig korábban együtt dolgozott Habony Árpád miniszterelnöki főtanácsadóval.

“A munka befejezése nem prognosztizálható”

A Népszabadság felveti, hogy sok a rejtély a Hunguard körül, így elvileg ezt a céget is érinthetné az offshore-nyomozás.

Megkeresték az ügyben az Országos Rendőr-főkapitányságot, ahonnan azt válaszolták: az országos rendőrfőkapitány a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodánál nyomozócsoportot állított fel az offshore-ügyek magyarországi szálainak felderítésére. Több mint ezer offsore céget vizsgáltak már meg. A folyamatos értékelő-elemző munka kiterjed a sajtóban megjelent információkra is – tették hozzá.

A válaszban Hunguardot nem említették.

Arra a kérdésre, hogy a nyomozás mikor érhet véget, az a válasz érkezett: “az értékelő-elemző munka befejezése nem prognosztizálható”.

forrás:hvg.hu

vache sacrée Rogan semble apparaître dans le voisinage de suspicion de société offshore

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bon!

La police n’a jusqu’à présent pas trahir qui sont touchés par cette certification Hunguard Ltd engagés dans les enquêtes en mer – écrit Népszabadság.

Viktor Orban 8 Avril interview radio, a déclaré que le printemps a sauté scandale en mer par rapport à ses fils hongrois à son avis “plutôt être lié banquier» et que «il y a un problème qui devrait être explorée.” Indiqué que les demandes et de l’Intérieur, les affaires fiscales, et ministre responsable des services secrets qui se suivent le long des fibres hongrois parce qu’ils doivent savoir qui est derrière eux.

Dans l’interview avec le Premier ministre, il croit que le ministre une question sur l’éventuelle participation de camarades de parti n’a pas de sens, car nous avons besoin de préparer une déclaration de revenus de la propriété et de violation de la loi serait suivie si cela ne donne pas tout l’intérêt.

Viktor Orbán au parlement quelques jours plus tard, a annoncé que la police et les équipes d’enquête NAV-plus développer le cas au large des côtes de la Hongrie est kibogozására.

Les hongrois Times, premier écrit sur sans noms spécifiques au Bureau national d’enquête a couvrir environ 900 entreprises de recherche. Népszabadság que l’information a été rendue publique ráillenek la Hunguard Ltd, à partir de laquelle a jailli les énormes revenus et les profits aussi. Une entreprise certifiée engagée dans le char est megtolhatta que ces dernières années, les partis gouvernementaux ont des lois que certains secteurs se sont engagés à payer beaucoup d’argent certification Hunguardhoz des entreprises similaires.

Les bénéfices Hunguard cette année a un nouvel actionnaire majoritaire, le Javelin Maltese écumée des centaines de millions. Retour en citant ses propres recherches sur les écritures à la fin de Javelin en mer propriété web-like est l’argent nominale Kinanis prenant groupe de propriété. Toutefois, cette société et son l’un des leaders, Christos P. Kinanis au Panama publiées sur les documents Internet.

La relation entre l’État hongrois et Hunguard diversement interprété – formuler l’article. Ministre des Affaires du Cabinet, Antal Rogan Fidesz faction, même pendant le mandat d’une étude conjointe de l’utilité incertaine rapporté dans un petit propriétaires Hunguard. Le cabinet d’avocats Hunguard est apparu à plusieurs reprises sur la maison de Antal Rogan. autre administrateur délégué de la société, Ákos Szűcs a déjà travaillé avec le principal conseiller du premier ministre Si Bony Arpad.

«L’achèvement des travaux est pas projetée”

La liberté du peuple suggère qu’une grande partie du mystère qui entoure le Hunguard, donc théoriquement cette société affecte également l’enquête en mer.

Ils se sont approchés de la question de la police nationale, qui a répondu à la police nationale veille police a mis en place le National Bureau of Investigation Équipe Hongrie est dans les affaires d’exploration offshore. Plus d’un millier de sociétés offshore ont déjà testé. évaluation et enquête travail continu étend aux informations de presse peuvent – ils ajouté.

La réponse n’a pas mentionné Hunguardot.

Lorsqu’on lui a demandé si l’enquête peut mettre fin à tout moment, la réponse est venue: «l’achèvement de l’évaluation et de travail d’enquête ne peut pas être prédit.”

Source: hvg.hu

Leave a Reply 2955 megnézve, 3 alkalommal mai nap |
Tags: