< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Novák Előd beszólt a mandátumtolvajoknak, és hálás, hogy nem szívatják a katonaságnál)) Novak Predecessor falou para os ladrões mandato e grato que os militares não szívatják

| Mobile | RSS

Novák Előd beszólt a mandátumtolvajoknak, és hálás, hogy nem szívatják a katonaságnál)) Novak Predecessor falou para os ladrões mandato e grato que os militares não szívatják

2016. augusztus 22. | hozzászólás | Közélet

Novák Előd beszólt a mandátumtolvajoknak, és hálás, hogy nem szívatják a katonaságnál

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Váratlan ismertségre tett szert az utóbbi napokban a Pest megyei Püspökszilágy, ahol jelenleg mintegy 110 önkéntes tartalékos honvéd kiképzése tart. A bakák egyike ugyanis Novák Előd. A honvédelmi tárca egyáltalán nem kifogásolja, hogy egy kegyvesztett radikális politikus, Novák Előd valóságshow-t csinál a tartalékos kiképzéséből.
Lejátszás

“Tartalékos vagyok, az egyenruhám a laktanyában van, és akkor kapom meg, amikor szolgálatban vagyok”

– magyarázta miért civilben jelent meg a stúdióban Novák Előd az ATV Egyenes Beszéd Ráadás című műsorában, és elmesélte, hogy a hónap végétől váltja be azon ígéretét, hogy GYES-re megy, ugyanis akkor adja vissza ténylegesen a mandátumát. Beszámolója szerint családi körülményei lehetővé teszik, hogy a babázás mellett a határ menti szolgálatra is jusson ideje.

“Hazafias küldetésből választottam a szolgálatot, és vágytam a változásra, nem akartam ötlettelen, fantáziátlan politikussá válni, amilyeneket bőven látni a parlamentben. Nagyon örülök, hogy a létszámhiánnyal küszködő honvédségnek segíthetek. De szemben a mandátum-tolvajokkal én visszaadom a mandátumomat”

– tette hozzá a Jobbik egykori képviselője, aki szerint élettapasztalatnak sem utolsó a hadsereg: kickbox világbajnoktól lelkipásztorig sokan jelentkeztek az egységhez, bár azt sajnálta, hogy egy év alatt összesen csak 110-en akartak csatlakozni.

Ahhoz képest, hogy jelenleg több ezren hiányoznak a seregből, Novák 515 fő műveleti tartalékosról tud, akik most először határvédelmi szolgálatban is részt vehetnek. Mint mondja, a tartalékosok közül hamarosan 200-an mennek járőrszolgálatot teljesíteni a szerb-magyar határra.

A napi 14 órás kiképzésnek az egyik része gyakorlati, a másik elméleti, és az újdonsűlt bakát kellemes meglepetésként érte, hogy a tisztek nem élnek vissza a parancsuralmi rendszerből következő lehetőségekkel, magyarul nem “szívatják”.

atv.hu

forrás:atv.hu

Novak Predecessor falou para os ladrões mandato e grato que os militares não szívatják

 batendo o símbolo

www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

Inesperado, porque ele ganhou nos últimos dias do Pest County Püspökszilágy, que detém actualmente treinamento militar cerca de 110 voluntários reservista. Um dos bakák desde Novak antecessor. O Ministério da Defesa não se queixam de que um político em desgraça Novak predecessor reality show radical está a fazer na formação de reservistas.
jogar

“Eu sou um reservista, meu uniforme é no quartel, e você pode obtê-lo, quando estou de serviço”

– Ele explicou por que à paisana entrou no estúdio Novak antecessor do Straight Talk ATV no programa do Encore e me disse que desencadeou o fim do mês, com a promessa de ir embora em licença de maternidade, porque você realmente devolver o mandato. Informou que a situação familiar permitem, além de babázás chegar à fronteira é servir tempo.

“Missão patriótica escolheu o serviço, e eu queria mudar, eu não queria tornar-se sem inspiração, político sem imaginação, aqueles muito para ver no parlamento. Estou muito satisfeito que a escassez de pessoal do Exército para ajudar. Mas, confrontado com o ladrão mandato de costas para que o mandato do meu”

– Ele acrescentou o ex-representante da direita, que, de acordo com a experiência de vida militar não durou: kickbox campeão do mundo as pessoas pastorais registrados para a unidade, embora lamentasse que queriam participar de um total de apenas 110 por meio de um ano.

Considerando-se que milhares de pessoas estão actualmente em falta a partir do exército, Novak 515 principais tartalékosról operacional sabe que pela primeira vez podem participar serviço de guarda de fronteira. Ele diz que os reservistas são 200 deles estão indo para atender as patrulhas da fronteira Sérvio-Húngaro em breve.

As 14 horas de treinamento você um prático e um teórico e o recém-Baka agradável surpresa que os oficiais não abuse do sistema totalitário, essas oportunidades não são em Inglês, “szívatják”.

atv.hu

Fonte: atv.hu

Leave a Reply 106 megnézve, 1 alkalommal mai nap |