< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Hamarosan jön a Kétfarkú Kutyapárt 500 ellenplakátja, köztük ez))) Em breve a festa Two Dog Tails poster 500 contra, incluindo este

| Mobile | RSS

Hamarosan jön a Kétfarkú Kutyapárt 500 ellenplakátja, köztük ez))) Em breve a festa Two Dog Tails poster 500 contra, incluindo este

2016. augusztus 23. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Hamarosan jön a Kétfarkú Kutyapárt 500 ellenplakátja, köztük ez

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

Ötszáz óriásplakátra elég az MKKP eddig összegyűjtött kampánypénze, de százezer A4-es falragasz elhelyezésében is gondolkodnak. A Kutyapárt arra biztatja híveit, hogy menjenek el szavazni, de az igen és a nem melletti körbe is helyezzenek el egy ikszet.

Egy hét alatt 15 millió forintot gyűjtött össze a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, ezt több mint kétezer adakozó adta össze – mondta a Népszabadságnak Kovács Gergely pártelnök. Akadt, aki hetvenezer forintot is rá tudott szánni a vicces ellenkampányra, aminek része lehet például az alábbi plakát is:
© Facebook / Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Vagy ez:
© Facebook / Magyar Kétfarkú Kutya Párt

A gyűjtés egyébként folytatódik, és egészen a kvótanépszavazás előtti utolsó pillanatig fogadják az adományokat. Eddig ötszáz óriásplakátra gyűlt össze a pénz, a jövő héten nyomtatják ki őket, és addig szerződéseket is kötnek az elhelyezésükről.

A népszavazási kampány biztosította törvényi lehetőséget kihasználva A4-es falragaszokkal is elárasztják a közterületet, legalább százezer darabban gondolkodnak, egyenként öt forintért.

A pártnak a terjesztésben már-már országosra duzzadt hálózatuk segít: regionális felelőtlenjeik vannak, akik 3500 passzivistát koordinálnak. Kovács Gergely szerint kissé szokatlan, hogy most egészen október 2-ig legálisan plakátolhatnak, de bízik benne, hogy úrrá lesznek a váratlan helyzeten.

Az MKKP arra biztatja híveit, hogy menjenek el szavazni, de az igen és a nem melletti körbe is helyezzenek el egy ikszet. Hülye kérdésre ugyanis nincs válasz, de így is lehet üzenni a döntéshozóknak.

forrás:hvg.hu

Em breve a festa Two Dog Tails poster 500 contra, incluindo este

 batendo o símbolo

www.fecsego.eu notícias internacionais Good!

Quinhentos outdoors MKKP pensam o suficiente do dinheiro arrecadado até agora na campanha, mas centenas de milhares de colocação poster A4 também. O partido do cão insta os seus apoiantes para ir votar, mas muito próxima rodada e não colocado em uma batida.

HUF 15 milhões arrecadados no Partido Húngaro cão Dois-atado em uma semana, deu-se mais de dois mil doador – disse o presidente Gergely Freedom Party Kovacs Popular. Havia, que poderia dedicar uma campanha engraçada contra ele é setenta mil forints, que também poderia incluir os seguintes cartazes:
© Facebook / Húngaro Dog Party bicaudal

Ou esta:
© Facebook / Húngaro Dog Party bicaudal

A coleção de qualquer maneira e continuar até o último momento antes de o contingente referendo aceita doações. Até agora, quinhentos e reuniram-se no dinheiro cartaz, impresso-los na próxima semana, e entrará em contratos para a sua localização.

A campanha do referendo aproveitando a oportunidade proporcionada pela falragaszokkal lei A4 também inundou o espaço público, pelo menos centenas de milhares, pensando em cinco forints.

As distribuições do partido da rede de quase todo o país ajuda inchada: existem irresponsavelmente regional, que coordenou passzivistát 3500. De acordo com Gergely Kovacs um tanto incomum que agora legalmente até 2 de Outubro plakátolhatnak, mas está confiante de que vai superar a situação inesperada.

O MKKP insta os seus apoiantes para ir votar, mas muito próxima rodada e não colocado em uma batida. pergunta estúpida, porque não há resposta, mas ele pode enviar uma mensagem para os decisores.

Fonte: hvg.hu

Leave a Reply 201 megnézve, 2 alkalommal mai nap |