< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Illegális bevándorlás Orbán: Magyarország száz százalékig megvédi a határát))) l’immigration clandestine Orbán: la Hongrie protège la limite de cent pour cent

| Mobile | RSS

Illegális bevándorlás Orbán: Magyarország száz százalékig megvédi a határát))) l’immigration clandestine Orbán: la Hongrie protège la limite de cent pour cent

2016. augusztus 24. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Illegális bevándorlás

Orbán: Magyarország száz százalékig megvédi a határát

Akkor is, ha Ankara beváltja fenyegetését, és migránsok tömegeit indítja el az Európai Unióba.

Magyarország száz százalékig megvédi határait, akkor is, ha Ankara beváltja fenyegetését, és migránsok tömegeit indítja el az Európai Unióba – hangsúlyozta Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Folha de S. Paulo című brazil lapnak adott interjújában. A kormányfő arról is beszélt, hogy “lehetetlen” kivonni a törököket az európai uniós vízumkényszer alól.

A Sao Pauló-i újság a magyar kormányfő utóbbi kijelentésével kapcsolatban emlékeztetett arra, hogy az Európai Unió és Törökország között születetett menekültügyi megállapodás egyik pontja a török vízumkényszer eltörlése. Ezzel kapcsolatban Recep Tayyip Erdogan török elnök leszögezte, hogy amennyiben Brüsszel nem tartja magát az egyezséghez, Ankara menekültek tömegeit indíthatja el az EU-ba.

“Az európai országok nem tudják betartani azt az ígéretüket, amelyet Törökországnak tettek” – jelentette ki a magyar kormányfő, aki a Rio de Janeiró-i nyári olimpiai játékok vasárnapi záróünnepsége alkalmából látogatott Brazíliába.

Orbán Viktor szerint “óriási probléma, érzékeny kérdés” a török uniós vízumkötelezettség megszüntetésének ügye, mindazonáltal ő maga nem aggódik Ankara fenyegetése miatt.

“Törökország nem tudja ezt megtenni, mert a magyar határ Európa bejárati kapuja, és mi 100 százalékig megvédjük határunkat” – hangsúlyozta a magyar kormányfő.

Orbán Viktor az interjúban kiállt Recep Tayyip Erdogan török elnök mandátuma és Törökország stabilitása mellett.

“Ha Törökországban nincs stabilitás, az az egész régió problémája lesz. Támogatnunk kell a török kormányt” – hangsúlyozta. A magyar kormányfő ugyanakkor hozzátette, hogy a halálbüntetés esetleges alkalmazása – amelyet a török kormány fontolóra vett a július 15-i sikertelen katonai puccskísérletet követően – letérítené az unióba vezető útról az eurázsiai országot.

A brazil újság felidézte: Orbán Viktor Donald Trump amerikai republikánus elnökjelölttel kapcsolatban azt mondta, hogy az Európai Unió számára az ő külpolitikája a legjobb. A lap szerint a riói Itamaraty Palotában tartott vasárnapi fogadáson José Serra brazil külügyminiszter megkérdezte a magyar kormányfőtől, hogy valóban Trumpot támogatja-e, amire Orbán Viktor úgy válaszolt: “igen, Trump külpolitikája lenne a legjobb nekünk. A demokraták azt gondolják, hogy nem kell kontrollálni a migránsok Európába való belépését, és ez nagyon veszélyes. Trump védelmébe veszi a bevándorlók ellenőrzését. Továbbá ellenzi a más országokban való demokráciaépítést, és én ebben egyetértek vele” – fejtette ki a Folhának a magyar kormányfő.

Orbán Viktor a Dilma Rousseff felfüggesztett brazil elnök ellen jelenleg folyó parlamenti eljárásról szólva elmondta: “Amellett vagyunk, hogy az eljárás minél gyorsabban záruljon le, hogy stabil társadalom és kormány legyen. Brazíliának stabilnak kell lennie, egy nagyon erős országról van szó, amely természeti erőforrásokkal és nagyon jó demográfiai szerkezettel rendelkezik, és Európával ellentétben nincsenek problémái a népesség elöregedésével”.

Az azt firtató kérdésre, hogy a menekültek érkezése nem segítene-e az Európai Unió demográfiai problémáinak megoldásában, Orbán Viktor leszögezte: “Soha. Ők egy komolyabb problémát okozhatnak, mert párhuzamos társadalmat építenek ki Európában. A migránsok eltérő kulturális felfogással érkeznek, és ezek a párhuzamos társadalmak veszélyesek, és destabilizálják az EU országait. Szeretnénk, ha a magyar nép jellegében integrált társadalomként maradna meg”.

forrás:ma.hu

l’immigration clandestine
Orbán: la Hongrie protège la limite de cent pour cent
 

Même si la menace d’encaissement à Ankara, des foules de migrants et de lancer l’Union européenne. 

Hongrie à cent pour cent pour protéger les frontières, même si la menace d’encaissement à Ankara, des foules de migrants et de lancer l’Union européenne – a souligné Viktor Orbán, Premier ministre hongrois dans le journal brésilien Folha de S. Paulo sur une entrevue. Le Premier ministre a également parlé de la “impossible” de se retirer des Turcs dans le régime de visas de l’UE. 

Le journal de Sao Paulo a rappelé dans le cadre de la récente déclaration Premier hongrois que l’un des points sont nés dans l’Union européenne entre la Turquie et l’obligation de visa accord d’asile turc abolissant. A cet égard, Recep Tayyip Erdoğan président turc a déclaré que si Bruxelles n’a pas adhéré à la Communauté convenue, des foules de réfugiés, Ankara peut commencer l’UE. 

“Les pays européens ne sont pas en mesure d’adhérer à leur promesse, qui était à la Turquie,” – a déclaré le Premier ministre hongrois, qui a visité la cérémonie de clôture Rio de Janeiro Jeux Olympiques d’été le dimanche à l’occasion du Brésil. 

Viktor Orban que «un énorme problème, une question sensible,” la suppression de l’obligation de visa pour les affaires européennes turques, bien qu’il est lui-même pas inquiet au sujet de la menace d’Ankara. 

«La Turquie ne peut pas le faire parce que la porte d’entrée de la frontière hongroise de l’Europe, et nous sommes 100 pour cent de protéger nos frontières», – a souligné le gouvernement hongrois. 

Viktor Orbán se leva pour l’entrevue, le mandat Erdogan président turc Recep Tayyip et la Turquie, en plus de la stabilité. 

“S’il n’y a pas de stabilité en Turquie, sera un problème pour l’ensemble de la région devrait soutenir le gouvernement turc.” – Il a souligné. Cependant, le Premier ministre hongrois a ajouté que l’éventuelle application de la peine de mort – qui est en cours d’examen par le gouvernement turc après 15 Juillet échoué coup d’Etat militaire tentative – placé sur le principal syndicat de la route dans les pays d’Eurasie. 

Le journal brésilien a raconté: Pour Viktor Orban US candidat présidentiel républicain Donald Trump a déclaré que la politique étrangère de l’Union européenne est son meilleur. Une feuille du Palais Itamaraty Rio tenue à la réception dimanche à José Serra ministre brésilien des Affaires étrangères a demandé au kormányfőtől hongrois vraiment Trump soutient ce que Viktor Orban a répondu. “Oui, la politique étrangère de Trump serait le mieux pour nous, les démocrates pensent que vous n’avez pas besoin de contrôler l’entrée des migrants en Europe, et qui est très dangereux Trump a défendu le contrôle des migrants également opposés à la construction de la démocratie dans d’autres pays, et je suis d’accord avec lui sur celui-ci. »-. Folhának expliqué au gouvernement hongrois. 

Viktor Orban contre le président brésilien suspendu Dilma Rousseff, actuellement en cours d’eau de la procédure parlementaire parlant dit. “Nous sommes en outre le processus le plus rapidement liquidé à une société stable et le gouvernement devrait le Brésil devrait être stable, avec un pays très forte avec laquelle les ressources naturelles et une très bonne structure démographique et offre un contraste à l’Europe, il n’y a pas de problèmes d’une population vieillissante ». 

Il a été demandé au sujet de l’arrivée du réfugié n’a pas aidé les problèmes démographiques de l’Union européenne dans la résolution de Viktor Orban a déclaré: .. “Est-ce qu’ils causent un problème plus grave parce que la société parallèle sera établi en Europe pour les migrants de différentes compréhension culturelle, et ceux-ci sociétés parallèles sont dangereuses et déstabilisent les pays de l’UE. Nous voulons que le peuple hongrois intégrés nature de la société comme il le ferait. “ 

Source: ma.hu

 

Leave a Reply 100 megnézve, 1 alkalommal mai nap |