< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Terrorizmus Hátborzongató videó az Iszlám Államtól – egy szőke, kékszemű kisfiú a kivégzőosztagban))) terrorisme vidéo Creepy d’un État de l’islam – un garçon blond aux yeux bleus de l’équipe de tir

| Mobile | RSS

Terrorizmus Hátborzongató videó az Iszlám Államtól – egy szőke, kékszemű kisfiú a kivégzőosztagban))) terrorisme vidéo Creepy d’un État de l’islam – un garçon blond aux yeux bleus de l’équipe de tir

2016. augusztus 28. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Terrorizmus
Hátborzongató videó az Iszlám Államtól – egy szőke, kékszemű kisfiú a kivégzőosztagban

A dzsihadista szervezet olyan felvételeket tett közzé szombaton, amelyeken öt gyerek – köztük állítólag egy brit kisfiú – kurd foglyokat végez ki Szíriában.

A kilencperces felvétel állítólag nemrégiben készült az IÁ “kalifátusának” fővárosában, a szíriai Rakkában. A videóból ítélve a fiúk 10-13 évesek lehetnek, és egyikük szemlátomást fehér bőrű, kék szemű, a képaláírás szerint Abu Adullah al-Britaninak hívják, vagyis brit.

A hátborzongató felvételen a gyerekek főbe lőnek öt térdelő, narancsszínű zubbonyt viselő, leborotvált fejű férfit, fogságba ejtett kurd harcosokat. A gyerekek terepszínű katonai egyenruhát viselnek, és pisztollyal végzik ki áldozataikat.

screenshot

Az egyik fiú – a felirat szerint Abu al-Bara al-Tuniszi, vagyis tunéziai – arabul szónokol a felvételen, újabb erőszakcselekményekkel fenyegetőzik, és azt mondja, hogy csak most kezdődik a kurdok elleni harc. A nevükből ítélve a másik három fiú egyiptomi, kurd és üzbég.

Más forrásból nem lehet megerősíteni a video hitelességét, és azt, hogy az öt gyerek egyike valóban brit. A londoni külügyminisztérium nem kommentálta a BBC és más brit sajtóorgánumok által közzétett felvételt.

Gyerekek egyre gyakrabban szerepelnek az IÁ propagandafelvételein, amelyekkel a terroristák azt akarják világgá kürtölni, hogy már nevelik dzsihádra (szent háborúra) a harcosok újabb generációját.

forrás:ma.hu

terrorisme
vidéo Creepy d’un État de l’islam – un garçon blond aux yeux bleus de l’équipe de tir

L’organisation djihadiste a publié un dossier samedi dans lequel cinq enfants – y compris aurait un garçon britannique – menées en Syrie prisonniers kurdes.

L’enregistrement de neuf minutes aurait fait récemment IA “kalifátusának” la capitale de la Rakkában syrienne. A en juger par la vidéo, les garçons peuvent être 10-13 ans, et aucun d’eux semblait à la peau claire, yeux bleus, appelé la légende, selon Abu Adullah al-Bretagne, ou britannique.

La capture d’images horribles dans le décompte de la tête de cinq enfants agenouillés, portant une tunique orange, l’homme au crâne rasé, capturé par des combattants kurdes capturé. Les enfants portent camouflage militaires uniformes, armes et exécute leurs victimes.

capture d’écran

Un des garçons – l’inscription, selon Abu al-Bara al-Tunis, Tunisie, qui est – est de parler en arabe sur la bande, menaçant de nouveaux actes de violence et dit que commence à peine à se battre contre les Kurdes. A en juger par les noms des trois autres garçons en Egypte, en kurde et en ouzbek.

D’autres sources ne peuvent pas confirmer l’authenticité de la vidéo, et qui est en effet l’un des cinq enfants britanniques. Ministère des Affaires étrangères de Londres n’a fait aucun commentaire sur les enregistrements publiés par la BBC et d’autres médias britanniques.

Les enfants sont de plus en plus inclus dans le propagandafelvételein IA que les terroristes veulent crier ont été élevés dans le djihad (guerre sainte) à une autre génération de guerriers.

Source: ma.hu

Leave a Reply 179 megnézve, 1 alkalommal mai nap |