< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Épülő muszlim kulturközpont: Tiltakozik a Budapesti Rabbiság

| Mobile | RSS

Épülő muszlim kulturközpont: Tiltakozik a Budapesti Rabbiság

2016. augusztus 30. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Épülő muszlim kulturközpont: Tiltakozik a Budapesti Rabbiság

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

 Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

A Budapesti Rabbiság a Facebook oldalán közölte, hogy határozottan tiltakozik, ama tény ellen, hogy az Országos Zsidó Egyetem mellett néhány méterre egy muszlim imaközpont épül.

Épülő muszlim kulturközpont: Tiltakozik a Budapesti Rabbiság

Mint korábban beszámoltunk róla, a Jótékonyság és Béke Alapítvány a Gárdonyi tér 1. szám alatt egy muszlim kultúrközpontot épít, amelyről a helyiek úgy tudják, hogy imaházként fog funkcionálni.

A Maszihisz Rabbitestülete Budapesti Rabbisága a Facebook oldalán jelentette be, hogy tiltakozik az épülő kulturközpont ellen.

“A Budapesti Zsidó Hitközség Rabbisága határozottan tiltakozik, ama tény ellen, hogy az Országos Zsidó Egyetem, illetve a Budapesti Zsidó Hitközség Scheiber Sándor utcai zsinagógakörzete mellett néhány méterre, a Jótékonyság és Béke Alapítvány fennhatóság alatt egy muszlim imaközpont épül. Ezen alapítvány vezetője azon “palesztin” személy, akit nem oly rég a Budapesti Zsidó Múzeum elleni merénylet-kísérlettel gyanúsítottak meg. Felszólítjuk a Józsefvárosi Önkormányzatot és Magyarország Belügyminisztériumát, hogy mihamarább tegyen ezen áldatlan állapot megszüntetéséért”

– írják közleményükben.

forrás:atv

Leave a Reply 1096 megnézve, 2 alkalommal mai nap |