< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Baleset Hat köbméter építőanyag ömlött egy IX. kerületi lakásba))) accident Six mètres cubes de béton coulé dans un IX. appartement de district

| Mobile | RSS

Baleset Hat köbméter építőanyag ömlött egy IX. kerületi lakásba))) accident Six mètres cubes de béton coulé dans un IX. appartement de district

2016. augusztus 31. | hozzászólás | Közélet

Baleset
Hat köbméter építőanyag ömlött egy IX. kerületi lakásba

Három-három köbméter beton és tégla ömlött egy IX. kerületi, harmadik emeleti lakásba kedd este, a födémet érő plusz terhelés miatt kiürítik az épület érintett részét.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté elmondása szerint a Sobieski János utcai társasház szomszédjában betonozási munkálat közben átszakadt a fal, és a harmadik emeleti lakásba ömlöttek az építőanyagok. Az érintett lakás lakhatatlanná vált, az alatta lévő lakásokat pedig a födémet érő terhelés miatt kiürítették, ami 18 embert érint. Senki nem sérült meg.

A munkások azonnal megkezdték az építőanyagok eltávolítását. Statikust hívtak a helyszínre, a további szükséges intézkedésekről a szakvéleménye ismeretében döntenek – tette hozzá a szóvivő.

forrás:ma.hu

accident
Six mètres cubes de béton coulé dans un IX. appartement de district

Trois verges cubes de béton et de briques débordant d’un IX. District appartement du troisième étage, mardi soir, vidé la partie affectée du bâtiment en raison de la dalle de longueur de chargement supplémentaire.

La Direction de la porte-parole municipal de gestion des urgences, a déclaré que le KISDI Matthew John Sobieski rue condominium à côté éclaté pendant les travaux de bétonnage sur le mur et versé appartement au troisième étage des matériaux de construction. La question est devenue un logement inhabitable, le logement sous le vide à cause du stress sur la dalle, qui affecte 18 personnes. Personne n’est blessé.

Les travailleurs ont immédiatement commencé l’enlèvement des matériaux de construction. Statique appelé à la scène, sachant l’opinion de se prononcer sur d’autres mesures – a ajouté le porte-parole.

Source: ma.hu

Leave a Reply 1474 megnézve, 1 alkalommal mai nap |