< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Vizsgálatot indít a főváros az FKF-nél((Iniciar una investigación sobre el patrimonio de la FKF en

| Mobile | RSS

Vizsgálatot indít a főváros az FKF-nél((Iniciar una investigación sobre el patrimonio de la FKF en

2016. augusztus 31. | hozzászólás | Közélet

Vizsgálatot indít a főváros az FKF-nél

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó!

szerző:Jobbágyi Zsófia
Cáfolja a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. a sajtóban megjelent információkat az állítólagos korrupciógyanúról, hangsúlyozva, hogy a törvényeknek megfelelően működik a cég, valamint a jogszabályokat betartva kötötte és köti meg szerződéseit – tudatta a szervezet közleményére hivatkozva Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes.

Ennek előzménye, hogy a Mandiner nevű hírportálon arról írtak, a vezérigazgató közeli ismerőse, egy, a közterület-fenntartónál korábban informatikai tanácsadóként dolgozó férfi cége „többszörösen is törvényszegő módon” jutott sokmilliós megbízáshoz, amelynek keretében összesen nettó háromszázötvenezer forintos napi-díjért adhat tanácsot három szakértő.

Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes a cáfolat mellett ugyanakkor közölte, azonnali, teljes, részletekbe menő vizsgálatot rendelt el a társaságnál annak érdekében, hogy kiderüljön, történt-e bárminemű jogsértés. A Mandiner szerint a 17,5 millió forintos keretösszegű kiírásban még azt sem szabták meg előre, hogy a megállapított összdíjazás fejében legalább hány órában kell tanácsot adni. Emellett azt is írták, Sikos Zsolt az összeférhetetlenségi szabályokat semmibe véve még a kiírás előtt megtudta, hogyan, milyen tartalommal pályázzon, még a kiírás és a végső szerződés tervezetét is előre megkapta, hogy „egész biztos ő lehessen a befutó”. Hozzáfűzték, végül még a közbeszerzés iratai-nak hivatalos közzétételét is „elsumákolták”.

forrás:magyar hírlap.hu

Iniciar una investigación sobre el patrimonio de la FKF en

 castañeteo el símbolo

www.fecsego.eu noticias internacionales Buena!

Autor: Sophie Jobbagyi
Se niega el Área Pública de mantenimiento (FKF) Gestión metropolitana de la compañía en la prensa sobre la supuesta korrupciógyanúról, haciendo hincapié en que opera de acuerdo con las leyes de la compañía, así como el que respeta la ley atados y ligados por contratos -. Dijo con referencia a la comunicación de la organización Balazs Szeneczey vicealcalde .

Como preludio al sitio de noticias llamado cojín que escribió un amigo cercano del director general, uno de los mantenedor de espacio público en estado trabajando en compañía de consultas como varón “camino varias veces transgresor” alcanzó varios millones de pedidos, en virtud del cual total neto de HUF tres centenar de y la cincuenta por mil al día de pago, dar consejos sobre tres experto.

Balázs Szeneczey vicealcalde dijo, sin embargo, refutada por el, completo, profundo en inmediata ordenado una investigación sobre la empresa con el fin de ver si hay alguna infracción. El marco de la almohadilla, de acuerdo a la cantidad $ 17,5 millones de dólares no tiene ni siquiera se dio cuenta que fue impuesto por adelantado que la remuneración total será establecido para asesorar a las mentes número mínimo de horas. Además, está escrito, el conflicto Sal Sikos de normas de interés para ignorar incluso antes de que tuvo conocimiento de la competencia, cómo aplicar a qué contenido, incluso recibió la invitación y el proyecto de acuerdo final para avanzar a “estar bastante seguro de que es la caca.” Se añaden, por último, incluso los documentos de contratación pública para la publicación oficial de “elsumákolták”.

Fuente: hírlap.hu húngaro

Leave a Reply 1087 megnézve, 2 alkalommal mai nap |