< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Senki nem látta a kormány által megmentett kopt keresztényeket//// Nessuno ha visto salvato dal governo cristiani copti

| Mobile | RSS

Senki nem látta a kormány által megmentett kopt keresztényeket//// Nessuno ha visto salvato dal governo cristiani copti

2016. szeptember 29. | hozzászólás | Közélet

Senki nem látta a kormány által megmentett kopt keresztényeket

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A magyar kormány ezer kopt keresztényt mentett meg az üldöztetéstől, de ezeket a menekülteket még senki nem látta – írja a Christian Today keresztény napilap.
A cikk szerint, amelyet a HírTV szemlézett, az emberi jogi szervezetek, a magyar sajtó és még a magyarországi kopt vallási vezetők sem találkoztak az Egyiptomból állítólag kimenekített csoporttal.

A Magyar Helsinki Bizottság vezetője „nagyon rejtélyesnek” nevezte a mentőakciót, amely furcsamód még a magyar kopt közösség előtt is titokban maradt.

forrás:168óra.hu

Nessuno ha visto salvato dal governo cristiani copti

Buone notizie www.fecsego.eu internazionale

Il governo ungherese mi ha salvato migliaia di cristiani copti dalle persecuzioni, ma questi rifugiati hanno nessuno ha visto – scrive il giornale Christian Christian Today.
Secondo l’articolo, questo approccio ha avuto HírTV, organizzazioni per i diritti umani, la stampa ungherese e anche le ungheresi leader religiosi copti incontrato in Egitto riferito salvato entrambi i gruppi.

Il leader Comitato di Helsinki ungherese come “molto misterioso” chiamato l’operazione di salvataggio, che ha stranamente rimasto segreto da parte della comunità copta ungherese.

Fonte: 168óra.hu

Leave a Reply 373 megnézve, 1 alkalommal mai nap |