< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az útlevelek és a jogosítványok adatait is megkaphatja Vajna kaszinója))) I passaporti e patenti di guida possono anche ricevere informazioni Vajna casinò

| Mobile | RSS

Az útlevelek és a jogosítványok adatait is megkaphatja Vajna kaszinója))) I passaporti e patenti di guida possono anche ricevere informazioni Vajna casinò

2016. szeptember 30. | hozzászólás | Közélet

Az útlevelek és a jogosítványok adatait is megkaphatja Vajna kaszinója

fecsegő szimbolum

Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Az online kaszinók üzemeltetői ezentúl nemcsak a lakcímnyilvántartóból kérhetnek le adatokat, hanem az útlevelek és a jogosítványok adataihoz is hozzáférhetnek, akár elektronikus úton is. Erre az internetes szerencsejáték-szervezésről szóló, a kedden egy nap alatt elfogadott jogszabály ad nekik felhatalmazást – írja a Világgazdaság.

A kormány emellett a bankokra is rá akar szállni: a törvény értelmében azoknak nem írhatnák jóvá a bankok a nyereményeket, akik nem a megfelelő, azaz a magyar állam által engedélyezett online kaszinókban fogadtak.

forrás:index.hu

I passaporti e patenti di guida possono anche ricevere informazioni Vajna casinò

 chattering il simbolo

Che Dio benedica e protegga il portale di notizie internazionali www.fecsego.eu Ungheria!

Gli operatori di casinò online possono ora non solo lakcímnyilvántartóból il recupero dei dati, invece di passaporti e patenti di guida possono accedere ai vostri dati, anche per via elettronica. Questo è sull’organizzazione del gioco d’azzardo di Internet, dare loro una giornata di Martedì ha approvato una legge autorizza – scrive Világgazdaság.

Il governo vuole anche uscire dalla banca, nonché: secondo la legge non possono essere accreditati alle banche dei premi, le persone che hanno dato il torto, che è approvato dalla ungheresi linea casinò statali.

Leave a Reply 301 megnézve, 1 alkalommal mai nap |