< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Sajtóközlemény/Tűzesetekhez és balesetekhez riasztották az egységeket hétvégén

| Mobile | RSS

Sajtóközlemény/Tűzesetekhez és balesetekhez riasztották az egységeket hétvégén

2016. október 3. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Tűzesetekhez és balesetekhez riasztották az egységeket hétvégén

A szentesi úton négy jármű ütközött, Bordányban pedig egy melléképület égett.

Egy személyautó motortere és utastere égett pénteken délelőtt a Forráskút és Csólyospálos közötti útszakaszon. A kisteleki katasztrófavédelmi őrs egységét riasztotta a főügyelet. A tűzoltók egy vízsugárral hűtötték vissza az izzó alkatrészeket. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Ezer négyzetméteren égett a nádas Fábiánsebestyén belterületén péntek délelőtt. A szentesi hivatásos tűzoltók munkáját a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltók is segítették. Az egységek közös erővel fékezték meg a lángokat.

Lesodródott az úttestről és felborult egy személyautó pénteken este Szeged-Szőreg külterületén. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járművet, majd megszüntették a forgalmi akadályt. A sofőr könnyebb sérüléseket szenvedett.

Négyes karambol történt pénteken délelőtt a 45-ös számú főút 30-as kilométerszelvényében, Hódmezővásárhely és Szentes között. Egy kisteherautó, egy személyautó, egy kamion és egy távolsági busz ütközött. A csongrádi, a hódmezővásárhelyi és a szentesi tűzoltók áramtalanították a járműveket, majd megszüntették az üzemanyag szivárgását. A balesetben három ember könnyebb sérüléseket szenvedett.

Egy fatároló és egy garázs égett szombaton délután Bordány külterületén, a Seregélyes dűlőben. A ruzsai és a szegedi tűzoltók végezték el a beavatkozást, amelynek köszönhetően a tűz nem terjedt át a környezetére. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Egy autóroncs égett vasárnap délelőtt Szegeden, a Hattyasi kiskertekben. A szegedi tűzoltók fojtották el a lángokat, személyi sérülés nem történt.

Mintegy húsz hektáron égett az avar Nagylak közelében, a magyar és a román határterületen. A makói, a szegedi, a hódmezővásárhelyi és a mezőkovácsházi tűzoltók közös erővel fékezték meg a lángokat. A tűz épületeket nem veszélyeztetett, senki sem sérült meg.

Üdvözlettel:

Molnár Krisztina

tűzoltó főhadnagy

megyei katasztrófavédelmi szóvivő

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

krisztina.molnar@katved.gov.hu

Leave a Reply 367 megnézve, 1 alkalommal mai nap |