< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: A Hiltonba is bevásárolták magukat a kínaiak)))Le Hilton a également fait des emplettes pour eux-mêmes en chinois

| Mobile | RSS

A Hiltonba is bevásárolták magukat a kínaiak)))Le Hilton a également fait des emplettes pour eux-mêmes en chinois

2016. október 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

A Hiltonba is bevásárolták magukat a kínaiak

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Egy kínai konglomerátum 6,5 milliárd dollárért 25 százalékos részesedést szerez a Hilton Worldwide Holdings szállodaüzemeltetőben.

A kínai HNA Group, amely egyebek között a Hainan Airlines anyavállalata, a Hilton legnagyobb tulajdonosától, a Blackstone Grouptól veszi meg a 25 százaléknyi részesedést.

A HNA Group 26,25 dollárt fizet egy Hilton-részvényért, ami 14,6 százalék prémium a pénteki tőzsdei záróértékhez képest. Az ügylet alapján a szállodacég értéke mintegy 26 milliárd dollár.

A HNA tavalyi bevétele meghaladta a 25 milliárd dollárt.

A kínai cégnek idén ez már a második befektetése az amerikai szállodaiparban. Áprilisban a Radisson hotelláncot is birtokló Carlson Hotels céget vette meg. A vételárat azóta sem hozták nyilvánosságra.

Kínai cégek idén eddig rekordösszegű, 181 milliárd dollár értékű vállalatfelvásárlást és -egyesülést hajtottak végre külföldön, ami 70 százalékkal múlja felül a tavalyi egész évit.

A cikk témájával bővebben foglalkozik a december 2-ai Turizmus 2017 konferencia:

forrás:napi gazdaság.hu

Le Hilton a également fait des emplettes pour eux-mêmes en chinois

[Caption id = “attachment_76574” align = largeur “de AlignLeft” = “150”] pays 1OO de www.fecsego.eu, sur tous les continents www.fecsego.eu 1OO pays sur tous les continents [/ caption]

Bonnes nouvelles www.fecsego.eu international

Un conglomérat chinois pour 6,5 milliards $, une participation de 25 pour cent dans hotelier Hilton Worldwide Holdings.

HNA Group de la Chine, la société mère de Hainan Airlines, le plus grand propriétaire de Hilton, Blackstone Grouptól prendre une participation de 25 pour cent, entre autres.

Le groupe HNA paiera 26,25 dollars par action est Hilton, qui est une prime de 14,6 pour cent par rapport à la fermeture des valeurs boursières de vendredi. Sur la base de la valeur de la transaction environ 26 milliards $ szállodacég.

Les recettes de l’an dernier HNA a dépassé 25 milliards de dollars.

La société chinoise cette année, c’est le deuxième investissement dans l’industrie de l’hôtel américain. En Avril, il a acheté le Radisson chaîne d’hôtel Carlson Hotels société a également posséder. Le prix d’achat n’a pas été divulgué.

Les entreprises chinoises cette année, un montant record pour des acquisitions vaut 181 milliards $ et -egyesülést réalisées à l’étranger, ce qui dépasse de 70 pour cent au-dessus de la dernière année entière.

L’article traite du sujet de more 2 Décembre 2017 Conférence sur le tourisme:

forrás_napi gazdaság.hu

Leave a Reply 114 megnézve, 1 alkalommal mai nap |