< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Beolvastak Orbánnak: Ha falat emelsz, az olaszok pénzét jobb, ha elfelejted))))Leggono Orbán: Se si alza muri, i soldi degli italiani è meglio dimenticare

| Mobile | RSS

Beolvastak Orbánnak: Ha falat emelsz, az olaszok pénzét jobb, ha elfelejted))))Leggono Orbán: Se si alza muri, i soldi degli italiani è meglio dimenticare

2016. október 26. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Beolvastak Orbánnak: Ha falat emelsz, az olaszok pénzét jobb, ha elfelejted

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

 Isten áldja meg a www.fecsego.eu nemzetközi hírportált és óvja Magyarországot!

Ha Magyarország, a Cseh Köztársaság és Szlovákia “erkölcsi leckét adnak a migránsokról, de utána nem segítenek”, és “csak a pénzünket akarják (…), az olaszok pénzét el is felejthetik” – mondta Matteo Renzi olasz miniszterelnök a Rai1 olasz közszolgálati televízió Porta a Porta című, népszerű politikai talkshow-műsorában kedden.

Beolvastak Orbánnak: Ha falat emelsz, az olaszok pénzét jobb, ha elfelejted

Matteo Renzi olasz miniszterelnök

Úgy fogalmazott, hogy az olasz kormány “kész megvétózni az Európai Unió költségvetését” is, ha a kelet-európai tagállamok nem segítenek a migránsok befogadásában. A műsor kedd éjszaka látható, de korábban rögzített felvételeinek sajtóbeszámolói szerint az olasz miniszterelnök úgy fogalmazott: “A pénz nem hatol át a falakon. Ha falat emelsz, az olaszok pénzét jobb, ha elfelejted. Ha nem segítetek, nem fizetünk többet.”

Emlékeztetett, hogy Róma nettó befizetőként évi 20 milliárd euróval finanszírozza az EU-t, és ebből Olaszország 12 milliárdot kap vissza.

“Az viszont nincsen jól, hogy Magyarország, a Cseh Köztársaság, Szlovákia erkölcsi leckét adnak a migránsokról, de utána nem segítenek”

– hangsúlyozta Matteo Renzi. Megjegyezte, hogy szeretné, ha ebben a kérdésben Olaszországban egyetértés lenne a kormány és az ellenzék között, és “együtt mondanánk ezeknek az országoknak, hogy az eddigi finanszírozási mechanizmusnak vége”.


Brüsszel kedden figyelmeztető levelet küldött az olasz kormánynak, mert nem tartotta be az államháztartási deficit 2017-es évre előirányzott mértéket. Matteo Renzi erre azt mondta, Európa “jobban teszi, ha a szája jártatása helyett a pénztárcáját nyitja meg”, mivel Olaszország tiszteletben tartja a költségvetési szabályokat. “Ha nekünk levelet küldenek, azoknak az országoknak, amelyek nem tartják tiszteletben a migránsok befogadását, mit kell küldenie Európának, könyvet vagy enciklopédiát?” – kérdezte az olasz miniszterelnök.

Renzi egyébként úgy vélte, Itália jelenleg még képes kezelni a partjaira érkező migrációs áradatot abban reménykedve, hogy az év eleje óta érkezett több mint 153 ezer embernél a téli hónapokban már nem sokkal többen érkeznek oda.

Ugyanakkor kijelentette, hogy az EU-nak legfeljebb hat hónapja maradt a migráció problémájának megoldására, maximum márciusig,

mivel Olaszország nem képes még egy, a mostanihoz hasonló év terhét elbírni. Korábban Pier Carlo Padoan olasz pénzügyminiszter fogalmazott úgy, hogy az EU-nak választania kell a migránsokat befogadó Olaszország és a falakat emelő “magyar út” között.

forrás:atv.hu/MTI

Leggono Orbán: Se si alza muri, i soldi degli italiani è meglio dimenticare

Paesi www.fecsego.eu 1OO in tutti i continenti
Paesi www.fecsego.eu 1OO in tutti i continenti

Dio benedica e protegga portale di notizie internazionali Ungheria www.fecsego.eu!

Quando l’Ungheria, la Repubblica Ceca e Slovacchia “lezione morale dato ai migranti, ma poi non aiutano” e “vogliono solo il nostro denaro (…), i soldi degli italiani dimenticare” – ha detto il primo ministro Matteo Renzi italiano Rai1 pubblico italiano Porta a Porta TV era un popolare talk show politico in mostra di Martedì.

Leggono Orbán: Se si alza muri, i soldi degli italiani è meglio dimenticare
Il primo ministro italiano Matteo Renzi

Ha detto che il governo italiano “è pronto a porre il veto sul bilancio Ue” se la Stati membri dell’Europa orientale non aiutare l’inserimento dei migranti. Lo spettacolo Martedì notte visibile ma precedentemente registrato registrazioni di notizie di stampa, il Presidente del Consiglio italiano ha avuto questo da dire: “… Il denaro non passa attraverso i muri se si alza muri, i soldi degli italiani è meglio dimenticare Se non ci aiutano, noi non paghiamo più”

Richiamato a Roma befizetőként rete finanziato con 20 miliardi di euro all’anno in Europa, di cui $ 12 miliardi di dollari per arrivare in Italia.

“Ma non è un bene per l’Ungheria, la Repubblica Ceca, Slovacchia lezione morale dato ai migranti, ma poi non aiutano”

– Ha sottolineato Matteo Renzi. Egli ha osservato che gli sarebbe piaciuto questo tema in Italia sarebbe un disaccordo tra il governo e l’opposizione, e “abbiamo detto insieme con questi paesi per porre fine al meccanismo di finanziamento in corso.”

Bruxelles il Martedì ha inviato una lettera di avvertimento al governo italiano perché non rispettano il deficit di bilancio previsto per il livello 2017. Matteo Renzi ha detto questo, l’Europa ‘rende meglio quando si camminava dichiarazione dei redditi delle imprese, invece di una bocca si apre il portafogli fuori “, dal momento che l’Italia nel rispetto delle regole finanziarie. “Se mandiamo una lettera, per i paesi che non rispettano l’inclusione dei migranti, quello di inviare in Europa, un’enciclopedia o un libro?” – Ha detto il primo ministro italiano.

Renzi ha anche ricoperto, l’Italia è ancora in grado di gestire i flussi migratori dalle coste nella speranza che da inizio anno ha ricevuto più di 153 mila persone durante i mesi invernali non è molto di più persone arrivano lì.

Tuttavia, ha dichiarato che l’UE non ha più di sei mesi per risolvere il problema della migrazione, fino a marzo,

Considerando che l’Italia è in grado di anche una sola porta il peso, come l’anno in corso. Pier Carlo Padoan in precedenza ha detto il ministro delle Finanze italiano in modo che l’UE deve scegliere tra migranti e ospitare l’Italia sulle pareti sollevare il “via ungherese”.

Fonte: atv.hu/MTI

Leave a Reply 106 megnézve, 1 alkalommal mai nap |