< Böngészés > Főoldal / Katasztófavédelem / Blog article: Tűz volt egy szegedi családi ház melléképületében

| Mobile | RSS

Tűz volt egy szegedi családi ház melléképületében

2016. november 7. | hozzászólás | Katasztófavédelem

Tűz volt egy szegedi családi ház melléképületében

Az ott tárolt lomok égtek. A tűzben senki sem sérült meg.

Lomok kaptak lángra egy szegedi melléképületben vasárnap délután. A Téglagyári utcába riasztották a szegedi tűzoltókat. Az egységek egy vízsugárral fojtották el a lángokat, amelyek a főépületben nem okoztak károkat. Személyi sérülés nem történt.

Egy épületet is veszélyeztetett egy nagyméretű fa, amely megdőlt vasárnap délután Hódmezővásárhelyen, a Nyárfa utcában. A város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel vágta ki a fa törzsét, megakadályozva ezzel, hogy az épületben további károk keletkezzenek.

Melléképületre hasadt egy fűzfa pénteken délelőtt egy kiszombori családi ház udvarán. A nagy méretű ágak az ott élők biztonságát is veszélyeztette. A makói egységek motoros láncfűrész és kéziszerszámok segítségével távolították el a lehasadt ágakat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően senki sem sérült meg.

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy hódmezővásárhelyi családi házban pénteken este. A város hivatásos egységét riasztották a helyszínre. A tűzoltók műszerei is kimutatták a mérges gáz jelenlétét a helyiségekben. A gázszolgáltató szakemberei átvizsgálták a berendezéseket, az ott élők biztonsága érdekében az épületet átmenetileg kizárták a gázszolgáltatásból.

Üdvözlettel:
Molnár Krisztina
tűzoltó főhadnagy
megyei katasztrófavédelmi szóvivő
Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgató

Leave a Reply 435 megnézve, 1 alkalommal mai nap |