< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Horror:a disznók elé vetette a mostoha fia holttestét a kegyetlen anya

| Mobile | RSS

Horror:a disznók elé vetette a mostoha fia holttestét a kegyetlen anya

2016. november 15. | hozzászólás | Életképek/bulvár

A tettes életfogytiglani börtönbüntetést kapott /Illusztráció: Northfoto

Blikk-információ
Gyilkosságért és kétrendbeli gyermekmolesztálásért ítéltek el egy kansasi nőt, Heather Jonest aki a disznóik elé vetette mostohafia holttestét.

A gyermeket az ügyészség szerint borzasztóan elhanyagolták és bántalmazták is, halálát valószínűleg éhezés okozta. A szörnyűségre tavaly hálaadáskor derült fény, mikor családon belüli erőszak gyanúja miatt riasztotta valaki a rendőrséget a házhoz.

A lehetséges tanúk kihallgatása után jöttek rá, hogy a hétéves Adriant már hetek óta senki sem látta, ekkor kutatták át a házat és találták meg a gyermek holttestének maradványait a disznóólban – a fiú már három hete halott lehetett

A körzeti főügyész úgy fogalmazott, hogy ez a legkegyetlenebb bűnügy, amit valaha látott. A tárgyalás során a nő férjét, Michael A. Jonest hibáztatta a történtekért, viszont az ellene felhozott vádpontokban bűnösnek vallotta magát.

Gyilkosság miatt életfogytiglani, gyermekmolesztálás miatt pedig öt év nyolc hónap börtönbüntetést szabott ki rá a bíróság. Az ítéletben az is szerepel, hogy legelőbb 25 év múlva tárgyalhatnak a vádlott feltételes szabadlábra helyezéséről – írja a Hír24. Az áldozat apja ügyében még nem született ítélet.

forrás:blikk.hu

Leave a Reply 96 megnézve, 1 alkalommal mai nap |