< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Török Külügyminiszter: Elegünk van az EU lekezelő magatartásából))) El canciller turco: Estamos hartos de la actitud condescendiente de la UE

| Mobile | RSS

Török Külügyminiszter: Elegünk van az EU lekezelő magatartásából))) El canciller turco: Estamos hartos de la actitud condescendiente de la UE

2016. november 15. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Török Külügyminiszter: Elegünk van az EU lekezelő magatartásából

2-foldgomb
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Törökországnak elege van az Európai Unió leereszkedő magatartásából, amellyel a csatlakozási tárgyalásokat kezeli, fakadt ki német kollégájával közös keddi sajtótájékoztatóján Mevlüt Cavusoglu török külügyminiszter Ankarában, írja az MTI.

Cavusoglu azt is kifogásolta, hogy a Kurdisztáni Munkáspárt (PKK) nevű terrorszervezet 4500 tagjával szemben indítottak jogi eljárást Németországban, ennek ellenére Berlin eddig mindössze három szélsőségest toloncolt vissza Törökországba.

A török diplomácia vezetője egyúttal hangsúlyozta, hogy népének jogában áll szabadon dönteni a halálbüntetés visszaállításáról.

Az ankarai látogatáson tartózkodó Frank-Walter Steinmeier német külügyminiszter a sajtótájékoztatón a sikertelen török puccskísérlet nyomán zajló tömeges letartóztatásokat, valamint a szólásszabadság korlátozását kifogásolta, ugyanakkor ellenezte, hogy az EU megszakítsa a török csatlakozásról szóló tárgyalásokat.

forrás:index.hu

El canciller turco: Estamos hartos de la actitud condescendiente de la UE
2-Globos
www.fecsego.eu noticias Buenas internacional

Turquía está cansado de la actitud condescendiente de la Unión Europea, con la que las negociaciones de adhesión trata a su colega alemán dejó escapar una conferencia de prensa conjunta Martes Mevlüt Cavusoglu canciller turco en Ankara, escribe MTI.

Çavuşoğlu también se quejó de que la organización terrorista llamada Partido de los Trabajadores del Kurdistán (PKK) inició acciones legales contra 4.500 miembros en Alemania, sin embargo, Berlín ha expulsado a Turquía sólo tres extremistas.

El jefe de la diplomacia turca también hizo hincapié en que las personas tienen el derecho a decidir de manera libre para restaurar la pena de muerte.

La presente visita a Ankara, el ministro de Exteriores alemán, Frank-Walter Steinmeier, en la conferencia de prensa que tendrá lugar en la estela del fallido golpe de Estado en las detenciones en masa de Turquía y restricciones a la libertad de expresión criticado, se opuso, sin embargo, que la UE cancelar las negociaciones sobre la adhesión de Turquía.

Fuente: index.hu

 

Leave a Reply 56 megnézve, 1 alkalommal mai nap |