< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Csak tiszta forrásból Svájcban van luxusvillája a Rogán titkos barátjának

| Mobile | RSS

Csak tiszta forrásból Svájcban van luxusvillája a Rogán titkos barátjának

2016. november 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Csak tiszta forrásból
Svájcban van luxusvillája a Rogán titkos barátjának

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu 1oo országban, minden földrészen

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Kertész Balázs svájci villája

Nem csak bejelentett lakcíme, de svájci frankban milliókat érő, a zugi tóra panorámás luxusvillája van Svájcban Rogán Antal bizalmasának, Kertész Balázs ügyvédnek – írja az Átlátszó.hu.

Kertész Balázs villája egy nagyon elegáns részen fekszik. Kívülről minimalista megjelenésű, svájci újságírók szerint ingatlan értéke 2 millió svájci frank, azaz 580 millió forint körül lehet. Zug kanton nyilvános adatbázisa szerint Kertész nem bérlő, hanem tulajdonosa az ingatlannak –

Kertész az Opal igazgatóságában idén áprilisig hegyvidéki lakcímmel szerepelt, onnantól viszont egy svájci, zugi címmel. A lapnak svájci újságírók jártak utána, hogy Zug város lakosság-nyilvántartó hivatala állandó lakcímként is regisztrálta Kertész ottani ingatlanját.
hirdetés

A lap ugyanitt ír arról is, hogy Kertész a tavay 7,3 milliárd forintos árbevételt elérő Opal Szolgáltató Zrt. igazgatósági tagja lett. A társaság kőolaj és üzemanyagok tárolásával foglalkozik, illetve informatikai és egyéb szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.
forrás:mno.hu

Leave a Reply 96 megnézve, 1 alkalommal mai nap |