< Böngészés > Főoldal / Életképek/bulvár / Blog article: Havas és Dömsödi durván összeszólalkozott Katinka miatt

| Mobile | RSS

Havas és Dömsödi durván összeszólalkozott Katinka miatt

2016. november 19. | hozzászólás | Életképek/bulvár

Havas és Dömsödi durván összeszólalkozott Katinka miatt

2-foldgomb

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Ennek ellenére – vagy ezzel együtt – a ma esti műsor a Havas a pályán idei sorozatának legjobb adása lett.

Meglehetősen eltérően látja az úszószövetségben zajló háborút Havas Henrik és Dömsödi Gábor, olyannyira, hogy a ma esti adás 8. percében már fennhangon vitatkoztak Gyárfás Tamás szerepe és jövője kapcsán.

Dömsödi végül – az egész adásban nyújtott hozzászólásaival – meggyőzte a nem ritkán cinikus Havast. A Tanár úr azt mondta: „Dömsödi nem egy hülyegyerek”.

Koncsik Anita jogászt pedig arra kérte Havas, hogy alapítson pártot, és ő lesz az első, aki belép, és támogatja. Mindezt – nem árt hangsúlyozni – Havas nem gunyorosan, hanem teljesen komolyan gondolta.
Ezután azonban felülkerekedett a régi énje, és a szintén a stúdióban ülő Rangos Katalinnak az új párt nyugdíjas tagozatának vezetését ajánlotta. Mire Rangos majdnem nyakon öntötte a keze ügyében lévő pohár vízzel.

Az adás – ebben a szerkesztő és Havas messzemenőkig egyetértett – a műsorsorozat idei legsikerültebb darabja lett, amiben persze a vendégek mellett az izgalmas témák is szerepet játszottak. (Katinka, Terry, Ghait, Donald, Lajos, Gábor, Viktor, stb.)

Havas a pályán, ATV, sombat 19, 15-kor

forrás:atv.hu

Leave a Reply 103 megnézve, 1 alkalommal mai nap |