< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Putyin kihátrál a hágai bíróság mögül, mivel vizsgálni akarják az oroszok szíriai bombázásait)))) Poutine soutient de derrière le tribunal de La Haye, parce que les Russes veulent considérer la Syrie bombázásait

| Mobile | RSS

Putyin kihátrál a hágai bíróság mögül, mivel vizsgálni akarják az oroszok szíriai bombázásait)))) Poutine soutient de derrière le tribunal de La Haye, parce que les Russes veulent considérer la Syrie bombázásait

2016. november 19. | hozzászólás | Fecsegő hírek

 

Putyin kihátrál a hágai bíróság mögül, mivel vizsgálni akarják az oroszok szíriai bombázásait

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

 

Vlagyimir Putyin orosz elnök kiadott egy rendeletet, amelyben Oroszország visszavonja az aláírását a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság alapító dokumentumáról, írja az Independent.

A döntést az előzte meg, hogy kiderült, a nemzetközi szervezet vizsgálatot indít a szíriai orosz bombázások miatt. Putyin a külügyminiszterét kérte meg, hogy tájékoztassa az Egyesült Nemzetek Szervezetét az ügyben. Oroszország egyébként sosem ratifikálta az egyezményt, hiába írta alá. A külügyminiszter szóvivője azzal indokolta a lépést, hogy Hága eljátszotta a beléjük vetett hitet, elfogultan dönt, és Oroszország függetlenségének megtartása miatt ki kell vonulni a szervezet mögül.

Tényleg Putyinék semmisítették meg 78 ezer szír ételét és gyógyszerét

Tényleg Putyinék semmisítették meg 78 ezer szír ételét és gyógyszerét

Az oroszok megpróbálták a szír ellenzékre, majd az amerikaiakra kenni a konvoj elleni brutális támadást. A fegyverszünet bedőlt, újabb negyedek dőltek romba Aleppóban.Tovább

Oroszország bombázásait egyébként sok kritika érte az elmúlt időben, miután többbotrányos lépése is volt a Szíriában bevetett légi egységeknek.

Francois Hollande Franciaország elnöke korábban utalt arra, hogy Oroszország háborús bűncselekményt követhetett el a szíriai Aleppó bombázásánál múlt hónapban. Moszkva akkor tagadta, hogy nemzetközi törvényeket szegtek volna meg, szerintük ők kizárólag terrorista csoportokat támadnak. A hágai bíróság vizsgálat iránti elkötelezettségét Putyin döntése egyelőre nem ingatta meg, továbbra is úgy terveznek a szervezetnél, hogy lefolytatják a szükséges ellenőrzést.

forrás:index.hu

 

Poutine soutient de derrière le tribunal de La Haye, parce que les Russes veulent considérer la Syrie bombázásait

www.fecsego.eu nouvelles internationales

Le président russe Vladimir Poutine a publié un décret dans lequel la Russie de retirer sa signature du document fondateur de la Cour pénale internationale de La Haye de l’Independent écrit. 2016-10-19T234522Z 1453451743 S1BEUHYNZEAA RTRMADP UKRAINE-3 CRI Photo: Hannibal Hanschke   Cette décision a été précédée par qui a révélé l’organisation internationale ouvrira une enquête en Syrie à cause des bombardements russes. ministre des Affaires étrangères de Poutine m’a demandé d’informer l’Organisation des Nations Unies sur la question. La Russie de toute façon jamais ratifié la Convention, signée en vain. Le porte-parole du ministre des Affaires étrangères a justifié le passage à La Haye a joué la confiance et la foi qui décide biaisée et doit se retirer derrière le corps pour maintenir l’indépendance de la Russie. Poutine vraiment détruit à 78.000 nourriture et de médicaments syrienne Poutine vraiment détruit à 78.000 nourriture et de médicaments syrienne Les Russes ont essayé l’opposition syrienne, les Américains blâmer l’attaque brutale contre le convoi. La trêve est effondrée, un autre des quartiers en ruines Aleppóban.Tovább Russie bombázásait autrement ont été critiqués ces derniers temps, après többbotrányos force a été déployée dans les unités aériennes Syrie.   Président de la France François Hollande a laissé entendre plus tôt que les crimes de guerre de la Russie ont été commis en Syrie Alep bombardement mois dernier. Moscou puis a nié que les lois internationales ont été violés, et ils pensent qu’ils n’attaquer des groupes terroristes. l’engagement à l’épreuve du tribunal de La Haye de la décision de Poutine n’a pas porté atteinte à l’heure actuelle, il est encore prévu pour l’organisation d’effectuer les contrôles nécessaires.

 

Source: index.hu

Leave a Reply 85 megnézve, 1 alkalommal mai nap |