< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Hosszú-ügy Cseh László tiszta vizet öntött a pohárba

| Mobile | RSS

Hosszú-ügy Cseh László tiszta vizet öntött a pohárba

2016. november 21. | hozzászólás | Közélet

Hosszú-ügy
Cseh László tiszta vizet öntött a pohárba

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Miután hétfőn Hosszú Katinka, nyolc úszótársa és egy edző közzétette hétpontos követelését az úszószövetség teljes megújítását illetően, elterjedt a hír, hogy az elnökség tagja, Cseh László lemond a tagságáról. A 24.hu arról írt, hogy az úszónak elege van abból, hogy nem tud villámhárítóként szerepet vállalni az egymással háborúzó szövetség és az úszók között, ezért hétfőn közleményben be fogja jelenteni lemondását az elnökségi és a vizsgálóbizottsági tagságáról.
hirdetés

Cseh László valamivel 12 után ezt maga cáfolta Facebook-oldalán. Íme a posztja:

„Sziasztok, a velem megjelentekkel kapcsolatban egyelőre ennyit szeretnék közzétenni: tény, hogy reggel egyik úszótársammal telefonon megosztottam a keserűségemet, elmondtam neki, mennyire bánt, hogy ők úgy gondolják, nem tudom képviselni az érdekeiket. Közöltem vele, hogy ha ez így van, akkor feleslegesen ülök az elnökségben, de ez egy baráti beszélgetés volt, nem hatalmaztam fel, hogy velem kapcsolatban bárkinek bejelentést tegyem. Ha valamikor is hasonló döntést kívánok hozni, azt magam fogom személyesen bejelenteni.”

Ahogy a 24.hu is írja, ez egyelőre sem megerősítés, sem cáfolat, így egyelőre nem tudni, készül-e meglepetéssel az ügyben Cseh Lázló. Ha igen, az újabb komoly csapást jelentene a szövetség megbecsültségére, ugyanis ő a legnevesebb hazai úszó, aki nem állt egyelőre Hosszúék oldalára a kommunikációs küzdelemben. A Hosszú-ügyről részletesen itt írtunk korábban.

forrás:mno.hu

Leave a Reply 128 megnézve, 2 alkalommal mai nap |