< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Kormányellenes tüntetés volt a belvárosban))) It was anti-government demonstrations in the city center

| Mobile | RSS

Kormányellenes tüntetés volt a belvárosban))) It was anti-government demonstrations in the city center

2016. november 21. | hozzászólás | Közélet

Kormányellenes tüntetés volt a belvárosban

2-foldgomb

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál

A Fidesz szerint Juhász Péter nem bírja, ha kifütyülik Az Együtt szerint pont Juhász kérte a kormányellenes tüntetőket, hogy fütyüljenek. A 200-300 demonstráló mellett néhány ellentüntető is megjelent a belvárosban, ahol a korrupció ellen szólaltak fel ellenzéki politikusok.

A Fidesz szerint Juhász Péter, az Együtt alelnöke nem bírja, ha kifütyülik. A Fidesz-frakció által az MTI-hez eljuttatott, Hollik István (KDNP) országgyűlési képviselő által jegyzett közleményben ezt arra reagálva tudatták, hogy

az Együtt, az LMP és a Párbeszéd szervezésében tartott vasárnap délutáni – az ellenzékiek megfogalmazása szerint a kormányzati lopás elleni – tüntetésen, a közeli utcákban ellentüntetők többször sípoltak, tülköltek,

erre a demonstrálók egyszer füttykoncerttel válaszoltak.

Hollik István közleményében azt írta, hogy Juhász Péter rendőröket hívott azokra, akik a tüntetésen duda- és füttyszóval tiltakoztak “Juhász Péter hazugságai ellen”.

Az országgyűlési képviselő szerint “nevetséges, hogy Juhász Péter, aki egy nemzeti ünnepen kifütyülte Magyarország miniszterelnökét, nem bírja elviselni, ha vele is ugyanez történik”.

Együtt: Hollik hazudik

Hollik István közleményében hazudik, reagált a fentiekre az Együtt: “Juhász Péter nemhogy nem bírta a fütyülést, hanem maga szólította fel a színpadról a közönséget, hogy fütyüljenek még hangosabban.” Az Együtt alelnöke azt mondta, hogy minden egyes füttyszó arról szól, hogy Orbán Viktor hatalma rövidüljön meg. Majd megköszönte azoknak, akik ma csak fütyülni jöttek. „Tudjuk, hogy ők is ezt szeretnék, és mindent meg fogunk tenni azért, hogy beteljesedjen e vágyuk.”

A demonstráción – az Index tudósítása szerint – beszédet mondott Juhász Péter és Szigetvári Viktor, az Együtt politikusai, mellettük Karácsony Gergely, a Párbeszéd, Hadházi Ákos, az LMP társelnöke, és Hargitai Miklós, az egykori Népszabadság újságírója szólalt fel.

forrás:)atv.hu/MTI

It was anti-government demonstrations in the city center

 two-fold button

www.fecsego.eu international news

The Fidesz Péter Juhász can not stand if the boo together, according to section Shepherd called anti-government demonstrators to scoff at. The 200-300 demonstrators, with a few counter-demonstrators also appeared in the city, where opposition politicians spoke against corruption.

According to Fidesz, Peter Shepherd, vice president of Together can not stand when you boo. sent by the Fidesz faction With MTI, quoted by Stephen Hollen (Christian Democratic) Member of Parliament in response to this notice knowing that

Together, the LMP and the organization of the Dialogue held Sunday afternoon – according to the wording of the opposition against the government’s theft – a demonstration of the nearby streets against protesters repeatedly played the flute, tülköltek,

Once demonstrators responded to the whistle concert.

Stephen communication Hollen wrote that Peter Shepherd police called on those who protest, the duda- and whistle so I protested “against Peter Shepherd’s lies.”

According to the parliamentarian, “it is ridiculous that Peter Juhasz, who booed the prime minister of Hungary is a national holiday, can not stand if it is the same thing happens.”

Together Hollis lying

Stephen Hollen Communication lying responded to the above, together “. Péter Juhász not whistling that could not stand, but is itself called on the stage to the audience to scoff louder” Along with the vice president he said that every whistle is about to Viktor Orbán the power to shorten. Then, thanked those who came today, just whistle. “We know that they wish to do and will do everything possible so that might fulfill this desire.”

The demonstration – that the index coverage – a speech of Peter and Szigetvári Viktor Juhász, the Co politicians, along with Christmas Gergely, dialogue, Hadházi Akos, LMP co-chairman and Miklós Hargitai, a former People’s Freedom journalist spoke.

Source:) atv.hu/MTI

Leave a Reply 103 megnézve, 1 alkalommal mai nap |