< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Menekültek Migránsügy: Orbán nem tenne “átgondolatlan engedményeket”)))) réfugiés Migránsügy Orban ne ferait pas “irréfléchies concessions”

| Mobile | RSS

Menekültek Migránsügy: Orbán nem tenne “átgondolatlan engedményeket”)))) réfugiés Migránsügy Orban ne ferait pas “irréfléchies concessions”

2016. november 22. | hozzászólás | Közélet

Menekültek
Migránsügy: Orbán nem tenne “átgondolatlan engedményeket”

A magyar miniszterelnök szerint a menekültek saját országaik, az embercsempészek és az elhibázott európai politika áldozatai.

2-foldgomb
www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A migráció olyan ügy, amelyben nem lehet viccelni, hibázni, tévedni, átgondolatlanul engedményeket tenni, mert azt később nem lehet kijavítani – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a szerbiai Nisben.

A kormányfő a magyar-szerb kormányzati csúcson tartott sajtótájékoztatóján közölte: ahova tömegével érkeznek a migránsok, ott az élet megváltozik, és a gyerekeink, unokáink azt kérdezik majd, hogy miért engedtük, hogy megváltozzanak az országaink, a kultúrájuk, etnikai összetételük, és miért engedtük, hogy rosszabbá váljanak, mint voltak.

Orbán kiemelte: együtt érez a migránsokkal, áldozatnak tekinti őket, akiket a saját országaik rossz kormányai, az embercsempészek és az elhibázott európai politika egyszerre csapott be, de nem a bajt kell idehozni, hanem a segítséget odavinni, ahol szükség van rá.

forrás:ma.hu

réfugiés
Migránsügy Orban ne ferait pas “irréfléchies concessions”

Le Premier ministre a déclaré que les réfugiés dans leur propre pays, les trafiquants et les victimes de la politique européenne viciée.

 button double
Bonnes nouvelles www.fecsego.eu international

La migration est un problème qui ne peut pas être une blague, de faire des erreurs, de se tromper, de faire des concessions est mal conseillé, car il ne peut pas être corrigé par la suite – a déclaré le Premier ministre Viktor Orban, le lundi à Nis, Serbie.

La conférence de presse du Premier ministre dans le gouvernement hongrois-serbe Sommet dit: où le poids des migrants arrivant, il y a des changements de vie, et nos enfants, nos petits-enfants demandent, alors, pourquoi il a été autorisé à les modifier dans le pays, leur culture, leur composition ethnique, et pourquoi il a été autorisé pour devenir pire que ce qu’ils étaient.

Orban a souligné sa solidarité avec les migrants comme une victime qui avaient été les mauvais gouvernements de leurs pays respectifs, les passeurs et la politique européenne a échoué une fois fou, mais pas hors de l’ennui devriez vous apporter, mais manoeuvré pour aider là où elle est nécessaire.

Source: ma.hu

Leave a Reply 125 megnézve, 1 alkalommal mai nap |