< Böngészés > Főoldal / Közélet / Blog article: Az RTL rendre lesöpri a TV2-t))) RTL respectively sweeps TV2

| Mobile | RSS

Az RTL rendre lesöpri a TV2-t))) RTL respectively sweeps TV2

2016. november 23. | hozzászólás | Közélet

Az RTL rendre lesöpri a TV2-t

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A 30 legnézettebb műsorba sem fért bele a hétvégén Andy Vajna felesége szépségversenyének közvetítése a TV2-n, a 18-49 éves korcsoportban – derült ki a Nielsen adataiból.

Emellett a kormánybiztos tulajdonolta csatorna egyetlen műsora sem ért oda az első 30-ba a 46. héten, itt egytől egyig az RTL Klub műsorai szerepelnek. Ráadásul az RTL Klub és a TV2 között ebben az időszakban minden este átlagosan 10 százalékpontos különbség volt. Szombaton pedig az X-Faktornak is köszönhetően a két csatorna főműsoridős átlagos közönségaránya között három és félszeres különbség volt, az RTL javára.

A csatorna főműsoridős, 37,2 százalékos közönségaránya csak egy hajszállal volt kevesebb, mint a TV2, a Viasat, az AMC, a Viacom és a köztévé összesített közönségaránya (38,7) a kereskedelmi célcsoportban.

Ami a legérdekesebb, hogy vasárnap este a TV2-től elbocsájtott Hajdú Péter ATV-s műsorát, az Esti Frizbit 317 ezren követték, ami nem csak rekord, de ezzel meg is előzte a TV2 párhuzamosan futó filmjét.

forrás:népszava online.hu

RTL respectively sweeps TV2

 chattering the symbol

Good news www.fecsego.eu International

The 30 most-watched series they did not fit into this weekend Andy Vajna wife of pageant broadcast on TV2, the 18-49 age group – according to Nielsen data.

Moreover, neither the commissioner got there, owned channels only show the first 30 weeks into the 46th, here are all of RTL Klub included. In addition, an average of 10 percentage points difference between RTL Klub and TV2 every night during this period. Saturday was the X Factor is due between the two channels in prime-time average audience share of three and a half fold difference in favor of RTL.

The channel prime-time, 37.2 per cent share of the audience was just a whisker less than TV2, Viasat, the AMC, Viacom and public television audience overall rate (38.7) in the commercial target group.

What is the most interesting to TV2 Sunday evening sacked from Peter Hajdu ATV’s show, followed by the Evening Frisbee 317 thousand, which will not only record, but this is a parallel film was preceded by TV2.

Source: referendum online.hu

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |