< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Staudt: A Jobbik kormányra fog kerülni))) Staudt: une meilleure gouvernance sera

| Mobile | RSS

Staudt: A Jobbik kormányra fog kerülni))) Staudt: une meilleure gouvernance sera

2016. november 23. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Staudt: A Jobbik kormányra fog kerülni

fecsegő szimbolum

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Nem a Jobbik betiltására gondolt Kósa Lajos, amikor a parlamentben azt mondta, akinek köze van félkatonai szervezetekhez, az kiírja magát a politikából. A Jobbik úgy látja, a Fidesz fél tőlük, ezért akarja lejáratni a pártot.

A TEK felvételei szerint még az ágyon is pisztolyt és puskát találtak a bőnyi rendőrgyilkos elfogásakor. Gy. István a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű szervezet vezetője volt. A szélsőséges szervezetet a kormányközeli sajtó a Jobbikkal hozta kapcsolatba, de a párt tagadja, hogy közük lenne hozzá.

Kósa Lajos a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a parlamentben arról beszélt: ha egy pártnak köze van ilyen paramilitáris csoportokhoz, akkor kizárja magát a politikából.

„A parlamentnek meg kell vizsgálni, hogy van-e olyan szervezet, amelyeket parlamenti pártok támogatnak. Akár közvetlenül, akár pártalapítványon keresztül” – közölte a Fidesz frakcióvezetője.

Kósa Lajost keddi sajtótájékoztatóján megkérdezték, hogy arra utalt-e egy nappal korábban, hogy be kell tiltani a Jobbikot.

– Mondtam én egy szóval azt, hogy a Jobbikot be kell tiltani?

– Nem.

– Akkor az ön készülékében van a baj.

A Jobbik szerint a Fidesz fél tőlük, ezért támadja őket.

„Az SZDSZ próbálkozott így, amikor látható volt, hogy a Jobbik be fog kerülni a parlamentbe, hogy ellehetetlenítse a pártot, ennek az lett az eredménye, hogy közel 20 százalékkal került be a Jobbik a parlamentbe, én azt gondolom, hogy ennek a kampánynak az lehet az eredménye, hogy a Jobbik kormányra is fog kerülni” – mondta Staudt Gábor.

Az ügyben az MSZP szerint is van dolga a kormánynak.

„A Jobbik most már másodszorra parlamenti pártként működik, látható, hogy a szélsőjobboldali kapcsolatrendszerével nem számolt fel, hiába próbálja ezt bizonygatni, de a konkrétumok előállítása az a kormány feladata” – mondta az MSZP-s Tóth Bertalan.

A szocialisták által vezetett nemzetbiztonsági bizottság is vizsgálja majd a szélsőséges szervezetek ügyét.

forrás:mno.hu

Staudt: une meilleure gouvernance sera

Bonnes nouvelles www.fecsego.eu international

Jobbik n’a pas pensé à interdire Lajos Kosa, lorsque le Parlement a déclaré, dont le faire avec des organisations paramilitaires, les impressions elles-mêmes de la politique. Jobbik les considère comme le parti Fidesz, vous voulez discréditer le parti.

Les enregistrements TEK que même le lit est un pistolet et un fusil ont été trouvés dans la capture du tueur lorsque la police Bony. István Gy. Il était le chef d’une organisation appelée le Front national de Hongrie. L’organisation extrémiste, le gouvernement Jobbik est en contact étroit avec la presse, mais le parti nie que le ferait.

Lajos Kosa, chef de faction Fidesz au parlement lundi a parlé d’un parti politique doit faire avec ces groupes paramilitaires, vous pouvez vous exclure de la politique.

“Le Parlement doit examiner s’il y a une organisation soutenue par les partis parlementaires. Soit directement, soit par pártalapítványon “- a déclaré le chef de faction Fidesz.

La conférence de presse de Lajos Kosa a demandé mardi que celui indiqué un jour plus tôt que Jobbik devrait être interdite.

– Ai-je dit un mot qui Jobbik devrait être interdite?

– Je ne sais pas.

– Ensuite, votre appareil est en difficulté.

Le Jobbik parti Fidesz, selon eux, afin de les attaquer.

“Les démocrates libres essayé quand il était évident que Jobbik sera repris au Parlement pour saper le parti, cela a conduit à des résultats qui étaient près de 20 pour cent à la droite du Parlement, je pense que cette campagne est peut être le résultat d’une meilleure gouvernance, il va coûter, “- a déclaré Gabor Staudt.

Dans le cas où nous avons affaire avec le Parti socialiste, selon le gouvernement.

“Jobbik travaille maintenant comme un parti parlementaire pour la deuxième fois, montre que le système de connexion extrême droite n’a pas pris en compte dans vaine tentative de le prouver, mais la fabrication des spécificités du gouvernement” – dit le MSZP Bertalan Tóth.

Comité national de sécurité, dirigé par les socialistes se penchera également sur la question des organisations extrémistes.

Source: mno.hu

Leave a Reply 107 megnézve, 1 alkalommal mai nap |