< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Bővül az egyházi közfoglalkoztatás))) Élargir l’église public de l’emploi

| Mobile | RSS

Bővül az egyházi közfoglalkoztatás))) Élargir l’église public de l’emploi

2016. november 24. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Bővül az egyházi közfoglalkoztatás

2-foldgomb

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Az idén az egyházak és intézményeik összesen 565 közfoglalkoztató segítségével dolgoznak

Az egyházi közfoglalkoztatás a jövő esztendőben a már folyó tevékenységek mellett új lehetőségekkel bővülhet – közölte a Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) szerdán az MTI-vel.

A tárca Egyházi, Nemzetiségi és Civil kapcsolatokért Felelős Államtitkárságának közleménye szerint ezen lehetőségek közé tartozhat a templomkertek, a plébániák, parókiák, a temetők, a szakrális emlékhelyek állagmegóvása, karbantartása, folyamatos gondozása, haszon- és gyógynövény termesztési, kertészeti, állattenyésztési, háztáji programok indítása, a vallási turizmus fejlesztése, a hátrányos helyzetű személyek és társadalmi csoportok felzárkóztatása. Megjegyezték, hogy az idén az egyházak és intézményeik, az egyházi karitatív szervezetek – összesen 565 közfoglalkoztató – több mint 5600 fő bevonásával működtetik közfoglalkoztatási programjaikat.

forrás:magyar hírlap.hu

Élargir l’église public de l’emploi

 button double

www.fecsego.eu nouvelles internationales Bonne

Cette année, un total de 565 travaillant en public emploient l’aide des églises et leurs institutions

L’emploi public religieux dans la prochaine année, en plus des activités déjà en cours peut se développer avec de nouvelles opportunités – dit le MTI des ressources humaines du ministère (Emmi) mercredi.

Le ministère religieux, les relations ethniques et civiles Secrétariat d’Etat de la communication, selon inclure ces options comprennent des jardins de l’église, des paroisses, des paroisses, des cimetières, des monuments sacrés d’entretien, la maintenance, la surveillance, les soins pour la ferme et de commencer la culture de l’herbe, l’horticulture, l’élevage, les programmes d’arrière-cour et le développement du tourisme religieux, la convergence des individus et des groupes sociaux défavorisés. Ils ont noté que cette année, les églises et leurs institutions, les organismes de bienfaisance de l’église – un total de 565 employeurs publics – plus de 5600 personnes, impliquant exploité par des programmes publics de l’emploi.

Source: hírlap.hu hongrois

Leave a Reply 108 megnézve, 2 alkalommal mai nap |