< Böngészés > Főoldal / Sport / Blog article: Kikapott a Bayern, elúszott az első hely)))) Perdeu para o Bayern, passou em primeiro lugar

| Mobile | RSS

Kikapott a Bayern, elúszott az első hely)))) Perdeu para o Bayern, passou em primeiro lugar

2016. november 24. | hozzászólás | Sport

Kikapott a Bayern, elúszott az első hely

2-foldgomb

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

Hummels (balra) és Thiago bandukol lefelé szomorúan a pályáról. Nulla ponttal térnek haza az északi fagyból
Fotó: Kirill Kudryavtsev / Europress/AFP
A Bajnokok Ligája csoportkörének szerdai játéknapján a Bayern München rosztovi veresége okozta a legnagyobb meglepetést. Carlo Ancelotti csapata ezzel elszalasztotta a csoportelsőséget, de a Manchester City sem végezhet már a Barcelona előtt. A nap rangadóján az Arsenal és a PSG nem bírt egymással, a döntetlen a párizsiaknak kedvezett.

Kedden a Dortmund 8-4-es győzelme a Bajnokok Ligája történetének leggólgazdagabb mérkőzése volt, a szerda kora esti mérkőzéseken a csapatok folytatták a gólparádét. Az eddig egy ponttal árválkodó Rosztov Carlo Ancelotti foghíjas Bayern Münchenét fogadta, a második játékrészben pedig meglepetésre 3-2-re megfordította a meccset. Mivel a D csoport másik meccsén az Atlético Madrid Gameiro és Griezmann góljaival 2-0-ra verte a holland PSV-t eldőlt, hogy a Bayern legfeljebb csak a második helyen kvalifikálhatja magát a nyolcaddöntőkbe.
hirdetés

A B csoportban a Benfica a török Besiktas ellen vívott fordulatos, sokgólos meccset, az isztambuliak az utolsó tíz percben hozták fel döntetlenre a meccset 3-1-es hátrányból, és azzal, hogy a Napoli 0-0-ra végzet Kijevben, a továbbjutás kérdése korántsem dőlt el. A Benfica egy ponttal vezet a Napoli és a Besiktas előtt, az utolsó fordulóban ezt a csoportot lesz a leginkább érdemes figyelni.

Már csak azért is, mert a C jelű kvartettben a Barcelona egy Messi-duplával leiskolázta a Celticet Glasgowban, a Manchester City pedig döntetlent játszott idegenben a Borussia Mönchangladbach ellen. A Barca begyűjtötte a csoportelsőséget, a Citynek pedig be kell érnie ezúttal a második hellyel.

A nap rangadóját az A csoportban az Arsenal és Paris Saint-Germain játszotta, a párizsi 1-1 után azonban Londonban sem bírtak egymással a felek. Cavani góljával a PSG szerzett vezetést, de utána Giroud egy vitatható tizenegyest gólra váltott és egyenlítettek az ágyúsok. A második félidőben két párizsi is betalált, Lucas jó helyre fejelt, Verratti azonban a saját kapujába továbbított egy szerencsétlen mozdulattal. A végeredmény 2-2 lett, ami csoportelsőség szempontjából vélhetően a PSG-nek jobb, amennyiben nyerik az utolsó meccsüket hazai pályán a bolgár Ludogorec ellen.

forrás:mno.hu

Perdeu para o Bayern, passou em primeiro lugar

 botão duas vezes

Boa notícia www.fecsego.eu Internacional

Hummels (esquerda) e Thiago andou tristemente para o campo. voltar para casa com zero pontos em North fagyból
Foto: Kirill Kudryavtsev / Euro PRESS / AFP
O escopo do jogo do grupo da Liga dos Campeões de quarta-feira no dia da derrota de Rostov do Bayern causou a maior surpresa. A equipe de Carlo Ancelotti com as oportunidades perdidas na primeira equipe, mas o Manchester City não realizar antes mesmo de o Barcelona. O sol rangadóján Arsenal e PSG não podia suportar um ao outro, para amarrar os parisienses favorecidas.

Na terça-feira, em 8-4 vitória do Dortmund na história da Liga dos Campeões foi partidas leggólgazdagabb, na quarta-feira partidas início da noite, as equipas continuaram a gólparádét. Até agora está sozinho em alguns pontos banguela Rostov Carlo Ancelotti Bayern de Munique acolhidos surpresa no segundo jogo, em parte, inverteu o jogo 3-2. Desde o segundo jogo do Grupo D no Atlético Madrid Gameiro eo objetivo de bater o Netherlands 2-0 para o PSV da Griezmann decidiu que um máximo de apenas Bayern se qualificar em segundo lugar se na nyolcaddöntőkbe.
propaganda

No Grupo B Benfica lutou contra o turco Besiktas-turn, sokgólos partida, o isztambuliak foi levantada durante os últimos dez minutos para amarrar a desvantagem jogo por 3-1, e que o destino Napoli 0-0 em Kiev, a questão do acesso é muito mais decidido. Benfica lidera com um ponto na frente de Napoli e Besiktas, a última rodada deste grupo será o mais digno de atenção.

Por um lado, porque o quarteto marcou C no Barcelona Messi, um celta ultrapassado duplo em Glasgow, Manchester City e jogou um empate fora de casa contra o Borussia Mönchangladbach. A primeira equipe Barca recolhidos a maior parte, a cidade está a ser neste momento em segundo lugar.

O dia da classificação fiscal no grupo de Arsenal e Paris Saint-Germain jogado, mas 1-1 em Paris depois eles não podiam cada uma das partes em Londres. Cavani marcou golos pelo Arsenal no gol PSG, mas depois de Giroud marcou um pênalti polêmico e mudou os Gunners empatou. Na segunda metade também marcou dois em Paris, Lucas se dirigiu para o lugar certo, mas um autogolo de Verratti enviou um gesto infeliz. O resultado final foi 2-2, que é um grupo de pré-eminente em termos de PSG é provavelmente melhor se vencer o último jogo em casa do solo contra a Ludogorec búlgaro.

Fonte: mno.hu

Leave a Reply 111 megnézve, 1 alkalommal mai nap |