< Böngészés > Főoldal / Fecsegő hírek / Blog article: Véres támadás egy szerzetes-otthonban: betömött szájú holttestre bukkantak))) sangriento ataque en una casa-religiosa: Detenido cadáver boca encontró

| Mobile | RSS

Véres támadás egy szerzetes-otthonban: betömött szájú holttestre bukkantak))) sangriento ataque en una casa-religiosa: Detenido cadáver boca encontró

2016. november 25. | hozzászólás | Fecsegő hírek

Véres támadás egy szerzetes-otthonban: betömött szájú holttestre bukkantak

2-foldgomb

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A francia rendőrség nagy erőkkel keres egy fegyveres férfit, miután holtan találtak egy női alkalmazottat egy nyugdíjas szerzeteseknek fenntartott dél-franciaországi otthonban – közölte csütörtök este a Hérault megyei közigazgatási hivatal és meg nem nevezett helyi források.
Véres támadás egy szerzetes-otthonban: betömött szájú holttestre bukkantak

A közigazgatási hivatal csak arról számolt be, hogy egy nőt holtan találtak a Montferrier-sur-Lez helységben lévő otthonban, és hogy bűncselekmény történt.

A meg nem nevezett források szerint a rendőrség köröz egy fegyverest, miután a nőt leszúrva holtan találták az otthonban, amelyben 60 nyugdíjas szerzetes, volt afrikai misszionáriusok élnek. Az egyik forrás szerint mielőtt leszúrták, a nő értesítette a rendőrséget, hogy egy álarcos férfi hatolt be az otthonba. Egy másik forrás szerint semmi nem utal arra, hogy terrorcselekmény történt volna.

A csendőrség egyik szóvivője később közölte, hogy a tettest – akinél lehet puska is a késen kívül – a biztonsági erők mintegy száz tagja keresi a környéken. A megölt nő az otthon alkalmazottja volt, és az épületen kívül találtak rá: a keze meg volt kötözve, szája betömve. Meggyilkolásának körülményeit egyelőre nem ismerik, és nem tudják a tettes indítékát sem – tette hozzá.

fecsego.eu)))atv.hu / MTI

sangriento ataque en una casa-religiosa: Detenido cadáver boca encontró

 botón de doble

Buenas noticias www.fecsego.eu Internacional

La policía francesa están buscando activamente un hombre armado fue hallado muerto después de una empleada de unos monjes jubilados mantiene su casa en el sur de Francia – Hérault dijo el jueves por la noche en las oficinas de la administración del condado y los recursos locales no identificadas.
sangriento ataque en una casa-religiosa: Detenido cadáver boca encontró

La oficina administrativa sólo se informó de que una mujer encontrada muerta en su casa en la localidad de Montferrier-sur-Lez, y que ha ocurrido un crimen.

Las fuentes no identificadas dijeron que un hombre armado buscado por la policía después de que la mujer apuñalada fue encontrado muerto en la casa en la que 60 monje mayor vivía en misioneros africanos. Una fuente antes de que apuñaló a la mujer informó a la policía que un hombre enmascarado entró en la casa. Otra fuente dice que no hay pruebas de que se habían producido actos terroristas.

El portavoz de la gendarmería dijo más tarde que el culpable – que puede fusil fuera un cuchillo – un centenar de miembros de las fuerzas de seguridad están buscando en la zona. La mujer asesinada era un empleado de la casa y fuera del edificio de la encontró: tenía las manos atadas, su betömve boca. las circunstancias del asesinato aún no se conocen, y que no saben el motivo ni el culpable – añadió.

fecsego.eu))) atv.hu / MTI

Leave a Reply 75 megnézve, 1 alkalommal mai nap |