< Böngészés > Főoldal / Kultúra / Blog article: Díjat kapott Alföldi Róbert, Majka és Rúzsa Magdi is

| Mobile | RSS

Díjat kapott Alföldi Róbert, Majka és Rúzsa Magdi is

2016. november 26. | hozzászólás | Kultúra

2-foldgomb

www.fecsego.eu nemzetközi hírportál jó nagyon jó

A 15. Cometet megújult formában szervezte a Viacommal szervezte a Viacommal közösen az RTL Magyarország, tizenegy kategóriában osztottak díjakat.

A díjátadón szinte a teljes hazai celebvilág felvonult, 45 jelölt izgulhatott, és a díjakat is ismert arcok adták át. A nézők szavazhattak a legjobb női és férfi előadóra, a legjobb zenekarra, a legjobb klipre és dalra, a legjobb humoristára, színészre és színésznőre, és kiválaszthatták a legjobb social média szereplőt is. Két kategóriában nem a nézők, hanem szakmai zsűri szavazott, ők az év pillanatát emelték ki, illetve átadták a Comet életmű díját.

A Hungary’s Got Talent győztesei nyitották a díjátadót – Képre kattintva még több kép a gáláról!
Fotó: Polyák Attila – Origo

Elsőként a legjobb női előadót díjazták a gálán, az öt jelölt közül Rúzsa Magdi lett a befutó, majd következett az év színésznője, a díjat Pokorny Lia kapta. A szavazatok alapján Kiss Ádám lett a legjobb humorista, Majka pedig a legjobb férfi előadó.

Az év legjobb social média szereplője Istenes Bence lett ebben az évben, a legjobb klip pedig az Elég lesz Majkától és Kollányi Zsuzsitól.

Díjat kapott Kiss Ádám – Képre kattintva még több kép a gáláról!
Fotó: Polyák Attila – Origo

Az év pillanatáért járó díjat a magyar labdarúgó-válogatott kapta az Eb-szereplésért, az év dala 2016-ban a Pioneer lett Freddie-től, a dal szerzője SzabóZé. Az év legjobb férfi színésze Rudolf Péter, az év legjobb zenekara pedig a Wellhello lett a voksok alapján. A szakmai zsűri szavazatai alapján az életmű díjat Alföldi Róbert kapta, meghatottan vette át a gömböt D. Tóth Krisztától.

Kollányi Zsuzsi örül a díjnak – Képre kattintva még több kép a gáláról!
Fotó: Polyák Attila – Origo

Az átadóra több előadó is produkcióval készült, fellépett többek közt a Dirty Led Light Crew, a Wellhello, Gáspár Laci, ByeAlex, Tóth Andi, Freddie, Király Viktor és Tóth Gabi is, az átadót Iszak Eszti és Istenes Bence vezette.

forrás:origo.hu

Leave a Reply 119 megnézve, 1 alkalommal mai nap |